Spiritueel Ondernemers Netwerk

Een beetje onwennig, want ik heb ineens een nieuw etiket om op mezelf te plakken " spiritueel ondernemer". Ik dacht dat het leven de spirituele onderneming was. Toch is dit heel goed.

Op www.trans4mator.nl kun je uitgebreid lezen waarmee ik bezig ben en lid worden van mijn nieuwsbrief. Op www.absolute1.net kun je lid worden van de gratis ebookclub met spirituele ebooks en kwaliteitsmateriaal voor kinderen, ook over de spirituele levenswetten.

Ik denk dat ik voorlopig niet veel met dit spiritueel ondernemers netwerk zal doen, behalve om mezelf wat meer te profileren. Ik ga ervan uit dat alle neuzen hier dezelfde kant op staan, als Lichtwerkers. Daarom ga ik niet op zoek naar vrienden, maar je mag me gerust om een connectie vragen. We zijn één en ik kan mezelf niets weigeren..

Weergaven: 81

Opmerking

Je moet lid zijn van Spiritueel Ondernemers Netwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden