Spiritueel Ondernemers Netwerk

´Veranderen´, omdat ik voelde dat het moest. Omdat de bestaande wegen doodliepen. Besloten om bestaande paden te verlaten en nieuwe wegen te bewandelen. En dan het bos in gaan, waardoor je de bomen niet meer ziet en je je slechts op je intuitie kunt orienteren.

Nu twee jaar later zie ik de vruchten van de door mij ingeslagen weg. Het is toch gelukt!

Nu ben ik nauwelijks jurist meer. Het vak waar ik al jaren niet mer gelukkig was. Ik heb een fantastisch vaarseizoen gehad op Zeilklipper Sperwer met mijn levenspartner, Alex. Die ook op het juiste moment mijn pad kruiste. En deze winter staat in het teken van mijn artistieke ontplooiing. Zou ook dat lukken? Vast wel.

Ik heb een artistiek CV opgemaakt dat ik hieronder plaats. En enige werken..................

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

‘Vreugde scheppen in het bestaan‘. ‘Kijken, voelen en intens beleven‘. ‘Tevreden kunnen zijn‘. Dat zijn eigenschappen die als een schat gekoesterd en gewaardeerd dienen te worden. Met dit gereedschap in je rugzak ben je beter bestand tegen de minder mooie gebeurtenissen, die je op je reis door het leven tegenkomt.

Het leven kenmerkt zich door een aantal schijnbaar toevallige omstandigheden die zich aandienen. Iedereen bepaalt echter zelf hoe hij met die feiten om gaat. En dat maakt ieder mens uniek.

Bovengenoemde uitgangspunten vormen de basis van Thally’s keramische schilderijen. De eerste lagen worden volstrekt willekeurig aangebracht. Vaak word hierbij gebruik gemaakt van verschillende media. De verf volgt zijn eigen loop en vormt een natuurlijk gegeven.

Eerst dan wordt bewust ingegrepen in dit proces: “Waar lijkt dit op?, Waar wil ik naartoe? Hoe pak ik het aan?”, zijn vragen die zich aandienen.

Het is een fantastisch spel tussen het onbewuste en het bewuste. Tussen acceptatie en actie. Tussen natuur en mens. En er zijn geen verliezers.

Thally is op kunstgebied een autodidact. Zij volgde na haar opleiding fysiotherapie een rechtenstudie en was jarenlang werkzaam als bedrijfsjurist. Thans verzorgt zij, samen met haar levenspartner, op zeilklipper Sperwer vakanties op IJsselmeer en Wadden. Haar veelzijdigheid is haar handelsmerk en vormen de inspiratie voor haar schilderijen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Weergaven: 101

Opmerking

Je moet lid zijn van Spiritueel Ondernemers Netwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Reactie van ruud op 8 November 2010 op 18.45
Wauw, Thally wat mooi.
Ik kom hier nog maar zelden maar mijn oog bleef langer bij de link hangen, mijn gevoel wist dat ik dit niet wilde missen.
Dit mag gezien worden, er zijn kunstsites waarop je je werk kunt laten zien maar misschien vind je een atelier waar je mag hangen.
Veelzijdigheid herken ik mij zelf in. Wat jammer dat dat niet veel meer in opvoeding en onderwijs zit.
liefs ruud
richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden