Spiritueel Ondernemers Netwerk

Het is warm en het is stil. Mijn dochter is op reis, dus ik heb alle ruimte en alle tijd. Ik verlang naar de onderwaterstilte, naar Griekse zeeën en naar dobberen en zwemmen met de zeeschildpadden. Die stilte, waarin je omsloten wordt door water en vanzelf in een andere wereld afdaalt. Dat kan nu even niet.

Tijd voor stilte, voor retraite, voor bezinning. Die stilte leg ik mezelf op. Dus geen afspraken, geen gezelligheid, maar stilte. Vasten van gewoontes en patronen. Ik herken ze en erken ze. Ze dienen zich op dieper niveau toch weer aan.

Een mooie tijd dus. Ik hoef voor niemand te zorgen en nergens rekening mee te houden. Alle tijd en geen afleiding. Dat is te organiseren. Mail noch telefoon beantwoorden. De wereld buiten sluiten. Wat een bevrijding. Stilte is een questie van willen. Het is een keuze. En het levert altijd wat op. Ik ben benieuwd.

En wie kom ik dan tegen? Mij. Of dat zo'n feest is?!?!

Weergaven: 29

Opmerking

Je moet lid zijn van Spiritueel Ondernemers Netwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden