Spiritueel Ondernemers Netwerk

Victor Robert Poppenburg's reacties

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van Spiritueel Ondernemers Netwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Op 3 Maart 2020 om 13.00 zei Margot Appelman...

Hallo Victor Robert,

Op je website lees ik dat je een professioneel relatie-netwerk hebt opgebouwd met gerenommeerde Makelaars o.g. en projectontwikkelaars welke gevestigd zijn in Nederland.

Ik wil je graag mijn droom vertellen. Ik wil me graag inzetten voor een nieuwe wereld die al overal zichtbaar wordt. Ondanks de ellende op de wereld zal het licht hier op gaan schijnen en zal de poppenkast zichtbaar worden. Doe je mee Victor Robert?

Ik droom vaak van een gezondheidstempel in Noord Brabant. Een tempel in de natuur met een moestuin en bomen, bloemen en stromend water. In die tempel wonen en werken mensen met hun specifieke talenten .  In deze tempel komen de bezoekers om werkelijk op te laden en om weer gezien te worden. De mogelijkheid om daar te kunnen slapen en in retraite te gaan. Sauna en ijsbad om een betere immuun systeem op te bouwen.

Op deze plek leren mensen zelf weer de regie in handen te nemen door talent te ontwikkelen en hun eigen zelf-genezend vermogen aan te pakken. Angst en drama’s los te laten, mindset te resetten. Mensen leren weer in de natuur hun bioritme terug te krijgen, een moestuin te onderhouden.  Zo ontwikkel je dan geniale bewuste mensen ieder met een eigen rol en talent. Muziek gebruiken dat op 432 Hz draait ( brengt je naar je authentieke zelf, beter voor je lichaam)wat belangrijk is voor de toon van het hart, een andere resonantie dan vanuit het hoofd, wat vaak op 440 Hz wordt afgespeeld in winkels.

 In deze tempel zal er een hoge trilling ontstaan die alle mensen weer een hoogwaardig bestaan geeft. Het allerbelangrijkste want dan gaat de mens met zijn of haar talent de wereld in. Op deze manier kan er een heel groot netwerk ontstaan om elkaar te kunnen ondersteunen. Je weet elkaars talenten en daar kan je dan gebruik van maken. Zo ontstaat co- creëren, we kunnen het alleen met elkaar. Al die talenten als een blaadje aan een knop wordt een volledige krachtige prachtige bloem.

Het is belangrijk dat er plekken ontstaan, gebouwen waar mensen elkaar kunnen vinden. Er lopen enorm veel hoog gevoelige kinderen rond ( kinderen waar de GGZ geen raad meer mee weet, het wordt steeds nijpender. ( Het is de nieuwe generatie, nieuw mens zijn, niet weten waar ze naar toe moeten.)In zo'n pand waar veel ondernemers zoals ik kunnen werken voor een gezonde economie. Het huren van een dergelijk pand is onbetaalbaar geworden.

Nu kom jij op mijn pad Victor Robert en wie weet kan jij me helpen?

Wat zou je er van vinden om zo’n pand voor elkaar te krijgen? De tijd is er klaar voor om dit project te kunnen laten slagen. De tijd van samenwerken, het co-creëren  is aan gebroken. Ik heb een enorm groot netwerk.

De eerste gezondheidstempel in Nederland dat wordt gefinancierd door gerenommeerde Makelaars o.g. en projectontwikkelaars welke allemaal gevestigd zijn in Nederland. Of door mensen die zo rijk zijn en niet weten wat ze met hun geld moeten doen dit helpen te financieren.

Maar voor nu ben ik je dankbaar dat je mijn bericht gelezen hebt en ik hoop dat je mee wil denken hoe we dit kunnen realiseren?

Warme zonnige groet,

Margot

 

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden