Spiritueel Ondernemers Netwerk

Bert-Jan van der Mieden's reacties

Prikbord (45 commentaren)

Je moet lid zijn van Spiritueel Ondernemers Netwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Op 19 September 2009 om 8.04 zei Peter Rijcken...
Ha Bert-Jan,

Misschien komt t doordat ik in Frankrijk zit, maar de link naar jouw site werkt niet bij mij. En ik zie er ook geen mistype in ofzo.. erg logisch webadres. Enfin. Binnenkort ben ik weer in NL en kunnen we ns kijken wanneer we toevallig een keer in elkaars buurt zijn. Hartelijke groet, Peter
Op 18 September 2009 om 22.51 zei Peter Rijcken...
Dag Bert-Jan,
Wat mooi dat ik je hier nu tegenkom op dit mooie netwerk.
Hoe gaat t met je?
We hebben n bijzondere tijd meegemaakt, destijds.
Hartelijke groet,
Peter Rijcken
Op 9 Juni 2009 om 10.08 zei Evelien van Laar...
Beste Bert Jan,

Een tijd ben ik niet op het netwerk geweest vanwege allerlei zaken. Ik heb je berichtje gelezen en hoewel al van een tijd geleden nog steeds actueel lijkt mij zo. Ik ga zeer zeker kijken op je weblog en de andere sites.
Mocht je meer over mij willen weten dan kun je ook kijken op mijn website www.praktijkdewittevlinder.nl

Een fijne dag in Licht, Liefde en Bewust ZIJN,

groetjes Evelien/ Witte Vlinder
Op 1 Juni 2009 om 10.33 zei Willeke Hendrikx...
Ha die Bert Jan,
Wat een late reactie van mij. Ik weet niet zo goed hoe ik dit alles op de computer moet doen vandaar.
Je werk spreekt me zeer aan. Het voelt voor mij fijn om zo maar eens een afspraak met je te maken. Ik weet niet waar je woont en of je dat aanspreekt.
Ik hoor het wel.
Momenteel ben ik bezig met een healingArt orakelboek. Het concept is klaar. Nu wordt het geredigeerd etc.Een boek wat voor allerlei privé gebeuren, coaching, cursussen gebruikt gaat worden. Van harte wens ik je all goeds en vooral liefdevolle inspiratie, willeke Hendrikx www.healingart.nl. ik heb (nog) geen weblog.
Op 5 Februari 2009 om 19.03 zei Noor Bongers...
Hoi Bert Jan,

Ik ben even druk nu dus even geen tijd om je weblog te lezen.
De mijne is in ieder geval noorbongers.blogspot.com

met groet! Noor
Op 5 Februari 2009 om 17.49 zei Es Goose...
begrijp ik dan niet:

Dit staat er in ieder geval:
“We will open the book 2009 and its pages are blank. We are going to put words on them ourselves. The book is called Opportunity and its first chapter is New Year’s Day - the dawn of a new era, when individual expression reigns over the manipulation of centralized trends, governments and corporations.”
Op 5 Februari 2009 om 17.13 zei Es Goose...
Sorry Bert-Jan dat ik nu pas reageer maar inderdaad ik schrijf ook en dan wel onder deze link:

http://lesperanza.spaces.live.com
Misschien mag ik je daar eens begroeten.

Hartegroet

Gertrud
Op 28 December 2008 om 13.39 zei Kees van der Stel...
Hallo Bert-Jan,
Ik wil graag reageren op je artikel “Een pittig gesprek met God”. Een pittig (en kritisch) gesprek veronderstelt in mijn ogen een pittige dialoog, derhalve een tweerichtingsverkeer. Uit het artikel krijg ik in indruk van een, overigens respectvol, eenrichtingsverkeer vanuit jou naar God. Je spreekt God aan op zijn verantwoordelijkheid voor het Geheel en je hebt hem eens goed je boosheid en verontwaardiging laten blijken. Je hebt duidelijk je hart gelucht en dat voelde en voelt nog steeds goed.

Behalve dat je door het gesprek je innerlijke Kracht weer herinnerde vermeld je niets over de reactie van God. Ik mis dus zijn feedback of zijn deel van het gesprek in het artikel, maar mogelijk heb je de feedback niet in woorden gekregen.

Kan je er iets over zeggen?

Ik wens je een prettige jaarwisseling en een voorspoedig 2009.

Hartelijke groet,
Kees van der Stel

PS. Ik heb dezelfde reactie op je website gezet.
Op 26 November 2008 om 14.52 zei Guido Keutgen...


Bert-Jan,

de rol van externe vertrouwenspersoon is mij niet helemaal duidelijk. Als dit een rol is die bij een onderneming ingevuld kan worden en als dit in een spiritueel georienteerde/ontwikkelde onderneming is en jij dat op jouw manier doet lijkt mij dat mogelijk wel interessant om je in te schrijven. Je wordt natuurlijk ook op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen en nieuws van de Spritiuele vacaturebank.

Kosten zijn er enkel voor de ondernemingen die een vacature of bedrijfsprofiel willen plaatsen (of een van de andere diensten willen afnemen). De prijsstructuur is helder weergegeven op de site. We gaan ook diensten aanbieden naar kandidaten die hulp kunnen gebruiken in hun carriereplanning of persoonlijke/spirituele ontwikkeling. Deze zijn onder 12recruitment.nl en twelvetraining.nl te vinden. Hier kunnen ondernemingen ook een intensieve recruitment onderbrengen, mocht onverhoopt de publicatie op de Spirituele Vacaturebank niet de gewenste response opleveren.

Mocht je suggesties hebben, hoor ik het graag van je.

Guido
Op 4 November 2008 om 13.01 zei Guido Keutgen...
Hallo Bert-Jan,

Dank voor je berichtje, ik zal bij gelegenheid zeker eens je weblog bezoeken.

We hebben vandaag de spirituele vacaturebank gelanceerd, misschien een mooi onderwerp voor je weblog? Ik hoor graag wat je ervan vindt

Hart elijke groet,


Guido

Op 8 September 2008 om 13.21 zei Frits Humme...
Dag Bert-Jan,

Dank voor je vriendelijke uitnodiging tot het maken van een weblog. Ik ben op dat gebied wat terughoudend en/of onwetend. Ik weet niet zo goed wat daar voor werkelijk nut in zit. bovendien betekent dat toch ook dat je het steeds up to date moet houden. Met wat? Dagelijkse ervaringen, gedachten? Een openbaar dagboek dus? Ik zal ongetwijfeld over de waardevolle betekenis heen kijken op dit moment. In ieder geval vind ik je uitnodiging sympathiek. Ook deelname aan een netwerk is voor mij nieuw, dus waarschijnlijk ben ik dus ook nog wat afwachtend. Maar dat kan natuurlijk veranderen.

Met vriendelijke groet,
Frits
Op 6 September 2008 om 16.57 zei Christy van den Putten...
Beste Bert-Jan, Wat een warm ontvangst.
Ik ga zeker uitgebreid op je weblog kijken. Ik heb zelf geen groene IT vingers, dus geen weblog. Samen met elkaar en allen die Verbonden zijn kunnen we het verschil uitmaken in deze veranderende wereld. Let's do it!!
Op 22 Augustus 2008 om 11.50 zei Arjan ter Linden...
Beste Bert-Jan,

Dank je wel voor je uitnodiging voor je weblog. Ik heb er direct even naar gekeken. Geeft in ieder geval een beetje een indruk van wie je bent en wat je bezighoudt en daar zitten zeker overeenkomsten in met mijn interesse gebieden. Zelf houd ik geen weblog bij, dus ik kan je daar niet mee van dienst zijn.
Wie weet wel een keer op een ander moment in een andere vorm.

Tot later,

Arjan ter Linden
Op 12 Augustus 2008 om 14.36 zei Pierre Meulemans...
Hoi Bert-Jan,

Een uitstekende tip: helemaal in de richting waarin ik aan het zoeken ben, enne: ik had er nog nooit van gehoord..... Het toeval wil (maar dat bestaat immers niet...) dat ik indirect al eerder met Engbert Breuker contact heb gehad: ik las een inspirerend artikel van hem in Intermediair, en aan het begin van het jaar heb ik gesprekken gehad met Pentascopers, omdat ik erover dacht om daar als projectleider/ consultant te gaan werken. Ik ga hem een mail sturen, verwijzend naar jouw aanbeveling.

Hartelijke groet,

Pierre Meulemans
Op 12 Augustus 2008 om 10.47 zei Bert-Jan van der Mieden...
Hoi Emilia,

Bedankt en welkom, welkom en als je zin en tijd hebt om te reageren graag. Tijd en prioriteit nietwaar! Hartelijke groeten,

Bert-Jan.
Op 10 Augustus 2008 om 17.59 zei Bert-Jan van der Mieden...
Beste Dick,

Bedankt voor je reactie. Ik zie echter alleen de eerste tien nummers en als ik het goed gezien heb kom jij daar niet in voor. Wellicht mis ik iets. Hartelijke groeten,

Bert-Jan.
Op 10 Augustus 2008 om 13.09 zei Dick de Boom...
Beste Bert-Jan,

Vanwege vakantie een late reactie.
Bedankt voor je mailtje en je uitnodiging.
Ik heb zelf geen weblog maar schrijf wel in een advaita internet blad "Amigo". Je kunt dit vinden onder www.ods.nl/amigo.

Met vriendelijke groet,
Dick de Boom
Op 8 Augustus 2008 om 16.27 zei Pierre Meulemans...
Beste Bert-Jan,

Ik ben aan het netwerken met mensen die werken bij een organisatie die producten of diensten levert ten behoeve van een duurzamere samenleving of een duurzamer gebruik van het milieu: denk bijvoorbeeld aan zonne- en wind energie; schoon water; milieu organisaties; overheid; bedrijven die duurzaam produceren. Ik ben namelijk op zoek naar een vaste baan als teamleider/ projectleider bij zo'n organisatie. Ken jij wellicht nog mensen in dergelijke organisaties met wie ik zou kunnen praten?

Met vriendelijke groet,

Pierre Meulemans
Op 8 Augustus 2008 om 14.17 zei Pierre Meulemans...
Beste Bert-Jan,

Bedankt voor je weblog verwijzing. Ik heb je artikel over duurzaam solliciteren afgedrukt; het bevat interessante vragen die ik kan gebruiken tijdens mijn eigen sollicitatiegesprekken.

Groeten,

Pierre Meulemans
Op 6 Augustus 2008 om 22.31 zei Jelle...
p.s. ik ga binnenkort vanuit de lucht naar je zwaaien... (hang in Teuge onder een donderdeldoekje).
richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2019   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden