Spiritueel Ondernemers Netwerk

Germaine Domatilia
 • Den Haag, Zuid-Holland
 • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen
 • Blogteksten (1)
 • Discussies
 • Evenementen
 • Groepen
 • Foto's
 • Fotoalbums
 • Video's

De vrienden van Germaine Domatilia

 • Workshops in Frankrijk
 • Theo Buijsrogge
 

De pagina van Germaine Domatilia

Profielgegevens

Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?
Namaste!
The Light of God in Me recognizes and honours the Light of God in You,
And in that recognition is our Oneness...

Mijn sessies en activiteiten zijn bedoeld voor mensen die hun leven vorm willen geven vanuit hun diepste inspiratie, dat wat je werkelijk bezielt. Ik bied je handvatten voor het leren herkennen van de taal van de ziel, de taal van je hart, je gevoel en het onderscheiden van de taal van angst. Daartoe is het nodig dat je eerst goed in je basis komt en weer gaat stromen. Dat je je energie schoont van oude, niet-eigen energieën, conditionering, gedachtepatronen en trauma's die maken dat je energie stagneert. Bovenal help ik je her-inneren wie je in wezen bent, wat je te geven hebt aan deze wereld en daarin te vertrouwen.

Het is mijn intentie is om de boodschappen vanuit de Lichtwereld zo zuiver mogelijk over te brengen. En om jou de inzichten en/of healing door te geven, die je nodig hebt om in je kracht te komen. Ik herinner je aan jouw eigen verbinding met de Lichtwereld en leid je terug naar je eigen Weten, je eigen Wijsheid. Ik werk met de vraag vanuit je Ziel waarbij alles wat zich tijdens een sessie voordoet in overeenstemming is met jouw Hogere leiding en jouw persoonlijkheid.

Naast persoonlijke sessies organiseer ik cursussen en workshops om je te ondersteunen op je pad naar bewustwording en om je intuitieve vaardigheden te ontwikkelen.

Ik ben als medium en trance-healer aangesloten bij de Spirituele Nationale Unie, de Beroepsvereniging voor Mediums & Trance-healers en sta ingeschreven in het basisregister van de stichting RING, het Registratie Instituut Natuurgerichte Gezondheid, vakgroep Energetische Geneeswijzen. Daarnaast ben ik als Tera-Mai Reiki Master en Tera-Mai Seichem Master aangesloten bij de Vereniging Tera Mai Reiki/Seichem.

Hiervoor ben ik jarenlang als (senior) communicatieadviseur werkzaam geweest binnen het bedrijfsleven en de overheid. Ook communicatie, maar dan anders :-).

Meer informatie over de activiteiten, inschrijven & reacties van cliënten tref je aan op mijn website.

praktijk Germaine Domatilia
voor persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en groei
www.germainedomatilia.nl | http://germaine-domatilia.blogspot.com
Wat is je website?
http://www.germainedomatilia.nl
extra website
http://germaine-domatilia.blogspot.nl/
Wat betekent spiritualiteit voor jou?
Ik adem in en kom tot rust,
Ik adem uit en glimlach,
Thuisgekomen in het Nu,
Wordt dit moment een wonder.
Thich Nhat Hanh
Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?
praktijk Germaine Domatilia
voor persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en groei.
Wat doe je met spiritualiteit in je werk?
Spiritualiteit is mijn werk!
Mijn advies aan anderen (één kernachtige zin/quote)
Het mooiste wat je kunt worden, is jeZelf!

Dankbaar nieuws uit de praktijk...

Ever felt an Angel's breath in the gentle breeze?
A teardrop in the falling rain?
Hear a whisper amongst the rustle of leaves?
Or been kissed by a lone snowflake?
Nature is an Angel's favourite hiding place.
Carrie Latet

De energie van Dankbaarheid. Van de week zat ik in de stromende regen in mijn auto toen ik werd overvallen door een diep gevoel van dankbaarheid. Dankbaar dat ik überhaupt de mogelijkheid heb om in de auto te stappen als het regent, een heerlijk huis heb om naartoe te gaan, dankbaar voor de regen en de behoefte die zij vervult in de natuur, dankbaar voor de invulling die ik mag geven aan mijn dagelijks bestaan, voor de mooie zielen die ik daarbij ontmoet en een stukje mag begeleiden op hun pad, dankbaar voor de hartverwarmende reacties op een sessie, een workshop of nieuwsbrief, voor alle energieën om me heen. Dankbaar voor al die overvloed...

Een overvloed die wij zo als vanzelfsprekend beschouwen. Hoe vaak staan we daar eigenlijk bij stil? Hoe vaak sta jij daar bij stil? We zijn zo gewend aan de overvloed die ons omringd dat het er in de drukte van alledag waarschijnlijk nogal eens bij inschiet om hier ook nog eens dankbaar voor te zijn.

En dat terwijl de energie van dankbaarheid, in mijn ogen zo'n mooie energie is. Het brengt je in een staat van 'zijn' waar alles goed is zoals het is. Een energie die ruimte biedt om de overvloed van het universum te kunnen ervaren en te kunnen ontvangen. Dankbaarheid ademt, leeft, oordeelt niet, neemt geen ruimte in, het 'is' gewoon. Dankbaarheid laat je even stilstaan bij die eenvoudige maar, oh zo mooie aspecten die het leven je toont. Een nest jonge zwanen, een bloem die bloeit, de regen die met bakken uit de hemel komt, een volle maan, een sterrenhemel, of gewoon de stilte... als een warme, koesterende deken om je heen.

Vaak is het in die stilte dat je een diepe dankbaarheid kunt ervaren. Net zoals het ontbreken van stilte je hiervan weerhoud. De constant kwetterende stem van je gedachten, die zegt dat je iets moet doen of juist moet laten, die zegt dat je niet goed genoeg bent, niet succesvol of mooi genoeg, die dwingende stem van je gedachten die je vertelt wat goed is en wat niet, die een oordeel heeft over van alles en nog wat. De onrust die die stem met zich meebrengt, houd je vaak verre van de stilte en daarmee verre van de energie van dankbaarheid. Tot het moment waarop jij zegt: 'Stop' en ervoor kiest om naar binnen te keren. De stem te negeren en je te richten op de wijsheid en de weidsheid van je hart.

En dan, op die momenten dat je het jezelf toestaat om even stil te staan, even stil te zijn, even niets te moeten of hoeven doen, dan is ie er gewoon. De stilte en daarbinnen de dankbaarheid, bijna tastbaar...

Zo hebben we hem ook ervaren begin mei tijdens de trainingsweek in Frankrijk. De week begon met een Ayni-Despacho, een gebedsoffer afkomstig uit de Inca traditie. In deze ceremonie geef je voordat je ontvangt. Je geeft je wensen voor Moeder Aarde, de Spirits en voor jezelf aan het Universum, bent dankbaar voor wat je mag ontvangen en opent jezelf daarmee voor haar overvloed...

Belangrijk is wel dat je je verwachtingen over de uitkomst loslaat, het universum laat zich nu eenmaal niet sturen door ons - beperkte - menselijke bewustzijn. Dat je je verwachtingen loslaat en vertrouwt op de oneindige wijsheid van het universum om jouw wensen te manifesteren op een wijze die jouw hoogste goed dient - en daarmee het hoogste goed van de mensheid. Belangrijk dus dat jouw wensen, jouw intentie vanuit je hart komen, de eenheid en niet vanuit je hoofd.

En daar hebben we hem weer: het Hart. Want wanneer je weer leert vertrouwen op de wijsheid van je hart, kom je als vanzelf in de energie van dankbaarheid terecht. Zul je merken dat de verwondering weer terugkomt, als bij een kind. Hoe blij je dan weer kunt worden van kleine, schijnbaar onbetekenende dingen. Als als jij de Engel herkent in de tekening van je kind, waar anderen slechts een paar strepen zien. Of nog mooier, de Engel herkent in je kind... en in jezelf. Wanneer jij je weer kunt verwonderen over al die kleine maar o, zo mooie geschenken die het Leven je schenkt, kan het haast niet anders dan dat je wordt vervuld met een diep gevoel van dankbaarheid.

Als je je kunt openen naar jouw diepste verlangens en weer contact maakt met het weten van je hart, de zachte fluistering van je ziel. De boel, de boel kunt laten en even loskomt van de waan van de dag. Jij jezelf jouw eigen moment gunt, je eigen stilte, je eigen zijn. De aanraking weer herkent in de streling van de wind... Hoe dankbaar kun je dan zijn... Hoe blij van binnen... Hoe mooi wordt het leven dan...

Probeer het eens...

Van hart tot hart,
Germaine Domatilia

AGENDA

Despacho ceremonie
vrijdag 1 juli van 20-22 uur

Pers. & Intuitieve Ontwikkeling
start 20 augustus a.s.

Lichtcirkel
woensdag 24 augustus van 20-22 uur

Mediumschap - basis
start 27 augustus a.s.

Munay-ki
start 3 september a.s.

Kinderen & Energie (9-12 jr)
start woensdag 7 september van 15-16.30 uur
(bijbehorende Ouderworkshop maandag 5/9 van 20-22 uur)

Lichtcirkel
woensdag 7 september van 20-22 uur

Trance-healing
start 10 september a.s.

NIEUW! IN SAMENWERKING MET CENTRUM STERRENKIND!
Jongeren & Energie (13-18 jr)
start vrijdag 28 oktober van 19.30-21 uur

--------------------------------------------------------------------------------

Informatie & inschrijven
www.germainedomatilia.nl 
 
Kort nieuws

Activiteiten najaar 2011
Het programma met de cursussen en workshops voor dit najaar is grotendeels ingepland en staat op de site. Alle activiteiten zijn bedoeld voor (hoog)gevoelige mensen, om je te ondersteunen op je pad naar heelheid en om je intuitieve vaardigheden te ontwikkelen. Je hoeft geen bijzondere 'gaven' te hebben om deel te nemen. Een warm hart en een open geest zijn voldoende. De groepen zijn klein en bieden daardoor ruimte voor individuele aandacht. Wil je erbij zijn, meld je dan tijdig aan om teleurstelling te voorkomen. Ik zie ernaar uit je te ontmoeten bij een van de activiteiten.

Informatie & inschrijven:  www.germainedomatilia.nl
germaine.domatilia@planet.nl

Op zoek naar inspiratie?
Word mijn vriend op Facebook!
 
Despacho ceremonie
Tijdens het schrijven van deze nieuwsbrief, voelde ik weer de verbinding met de Despacho ceremonie en de energie van Frankrijk. En voelde ik het verlangen om dit ritueel met je te delen. Op vrijdag 1 juli a.s. is het Nieuwe Maan. Rituelen rond Nieuwe Maan houden transformaties in en geven kracht aan nieuwe ontwikkelingen in jezelf en om je heen. Dit voelde als een mooi en natuurlijk moment voor een - voor mij tweede - Despacho ceremonie. Om het seizoen af te sluiten, Moeder Aarde en de Lichtwereld te bedanken voor alles wat we de afgelopen periode mochten ontvangen en om de intentie te zetten voor de komende periode.
Als je de Munay-ki volgt of hebt gevolgd, kan dit een mooie verdieping geven in je verbinding met de energie van de Andes. Maar ook zonder ben je van harte welkom om de bijzondere energie van een Despacho te ervaren.

Benieuwd? Je bent welkom op vrijdag 1 juli a.s. van 20 tot 22 uur in mijn praktijk. De uitwisseling is bescheiden: €10 pp. Misschien tot dan, ik zie ernaar uit...

Aanmelden graag per mail via:
germaine.domatilia@planet.nl
 
Voel je vrij om dit bericht te delen met geinteresseerden...

Prikbord

Je moet lid zijn van Spiritueel Ondernemers Netwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

 • Nog geen reacties!
 
 
 
richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden