Spiritueel Ondernemers Netwerk

Ilma la Bella
 • Vrouw
 • Amsterdam
 • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen
 • Blogteksten
 • Discussies
 • Evenementen
 • Groepen (1)
 • Foto's
 • Fotoalbums
 • Video's

De vrienden van Ilma la Bella

 • Rob Slijpen
 • sandra Minck
 • Bruno Ingen Housz
 • Robert Jan
 • Nico Schoen
 

De pagina van Ilma la Bella

Profielgegevens

Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?
Empatie sessies, stilte kringen, yoga ,dans, massage,percussie,creatieve creaties, meditatie, dichter bij jezelf komen, jou eigen authentieke kracht, ligbad,wellness, coachings gesprekken aant strand of aan de Gaasperplas, een logeer adres om even op adem te komen, aan je conditie werken, en eventuele negatieve overtuigingen, alles wat jou bellemert helpen te transformeren in groeigedachtes.
Wat is je website?
http://www.ilma-massage.nl
Wat betekent spiritualiteit voor jou?
Spiritualiteit is hier en nu, jij bent een spiegel van mijzelf,er is een plek voorbij goed en fout, ik ontmoet jou daar, voorbij het gelijk ligt het geluk, daar streef ik naar in mijn werk met mijzelf en met jou.
In stilte komen alle antwoorden, in jou ligt het antwoord op jou vele vragen, zoveel voor en achter je, maar wat in je ligt,..........dat mag nog allemaal ondekt worden en is zooo grooots.
Jij bent een deel van mij, en ik een deel van jou, die verbondenheid,........dat we eigenlijk een lichaam zijn,......maakt mij stil en ontvankelijk,....... als we allen een zijn is het haast ondraagelijk om anderen te zien lijden,.....kan ik niet anders dan in mijn leven het lampje te laten branden en anderen ook aan te steken en proberen aan te raken,......is het heerlijk te dansen met aangestoken lichtjes, onze krachten te bundelen,.........feest te vieren !
In een circel van liefde, de vervulling van de wet, zal alles wat nog niet in het licht staat naar het licht toe groeien,...duisternis heeft dan geen kans meer om te bestaan,........daarom vergroot je licht, doe je licht op, verlang het allerhoogste in ieder moment,.......wees een met die energie, of althans doe een poging ;)
Maak muziek, uit jezelf, wees jezelf,.......ruik,eet,proef,hoor,open youre senses,vrij,bemin,zing,vecht,bid,leef volluit,lach,huil,troost,....
Alle middelen kunnen een ingang zijn om voor mij groei, verbinding en harmonie te creeeren.
De kracht van de liefde in jou te laten (her)beleven,........alles wat nu belemmert heeft een betekenis,........jij hebt een betekenis,........blijf zoeken naar jou eigen bevrijding en die van anderen,...en meanwhile have fun, geniet van al het moois wat het leven heeft te bieden, sing dance, een breath the breath of live,
You are welcome !
Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?
Door vallen en opstaan, pijn verlies gemis afschijding,........een bijzondere rol heeft meditatie, verlichte meesters, maar ook lieve buurvrouwen,........vriendinnen,
Muziek, geliefden, ouders, vrienden, vreemden, dieren,.......het leven zelf is mijn grotste leermeester, no need to follow expensive courses , het leven zelf is een grote cursus, als je haar bewust leeft, iedere dag, voel, kijk, wat doet iets met je en wat zegt dat over jou ?
De ziel kan reflecteren ,het bewust zijn groeit,..........groeit door bewust te zijn,...door te luisteren, te delen, en alles wat is en is geweest te integreren, steeds weer dieper in jezelf af te dalen,de beweging van Eb en vloed, van binnen naar buiten en van buiten weer naar binnen,..........en telkens lijk je er steeds ietsje anders uit te komen,.......meer bewust.
Om te leven wie je werkeijk bent, licht leven liefde als werkwoord, onstopbaar,...wel vindbaar en wat zich het liefste wil delen om meer te worden.
Liefde
Wat doe je met spiritualiteit in je werk?
Alles,.........omgang met mensen, paperassen, materie,.......alles alles is spiritueel geladen met mijn gedachtes, in liefdevole omgang met wat voor mij ligt, de werkelijkheid,
Integer zijn,.......in wie ik ben en wat ik voel, telkens weer,mijn licht laten schijnen in het donker,.
In open aanwezigheid, samen met jou zijn, zijn in wat er is.
Mijn advies aan anderen (één kernachtige zin/quote)
Wees zelf de verandering die je graag wenst te zien in de wereld

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van Spiritueel Ondernemers Netwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Op 16 Februari 2010 om 10.46 zei Robert Jan...
Bedankt voor de uitnodiging, leuk je weer gezien te hebben.
Zijn er kosten aan je workshop verbonden en zo ja hoeveel.
Veel Liefs Robert Jan
 
 
 
richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden