Spiritueel Ondernemers Netwerk

Marga wijman
 • Vrouw
 • Amsterdam
 • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen
 • Blogteksten
 • Discussies
 • Evenementen
 • Groepen
 • Foto's
 • Fotoalbums
 • Video's

De vrienden van Marga wijman

 • Marc Faber
 

Welkom, Marga Wijman!

Recente activiteiten

Marga wijman neemt deel aan het evenement van Theo Buijsrogge
Miniatuur

SON Netwerkbijeenkomst: Je unieke bijdrage als ondernemer in Conferentiecentrum Samaya

Juni 4 2018 vanaf 13.30 to 18.00
Versterk je onderscheidend vermogen! Ontdek ‘Je unieke bijdrage als ondernemer’Waarom zouden klanten voor jou kiezen? Wat maakt jou onweerstaanbaar? Hoe onderscheid je jezelf van al die andere ondernemers? Dat doe je met je unieke bijdrage!Je unieke bijdrage is datgene wat je vanuit je hart wilt betekenen voor je klanten en waarmee je het verschil maakt. Je geschenk aan de wereld. Dat wat je bijzonder en jezelf maakt als persoon èn als ondernemer. Waarmee je je onderscheidt en wat je bovendien…See More
1 Mei 2018
Marga wijman heeft een reactie achtergelaten voor Jolanda de Jong
"Fijn om je reactie te lezen :-)! Dank je wel en graag tot ziens!"
29 Nov 2017
Jolanda de Jong heeft een reactie achtergelaten voor Marga wijman
"Ik heb gisteren genoten van je bezieling tijdens je deel van de workshop! Fijn, je hebt me geïnspireerd over ego en ziel. Dank je wel "
22 Nov 2017
Marga wijman neemt deel aan het evenement van Theo Buijsrogge
Miniatuur

SON Netwerkbijeenkomst: Leef je potentieel ! in Conferentiecentrum Samaya

November 21 2017 vanaf 13.30 to 18.00
Leef je potentieel!Stap vanuit de toekomst het heden in.Deze bijeenkomst gaan we aan de slag met het werk van Alan Seale, transformational presence. Transformational presence is volgens zijn boek: Een staat van zijn, waarin iemand leeft, leidt, werkt en aan het leven deelneemt vanuit een diepgaande afstemming op zijn/haar ziel, zijn/haar zielsmissie of levensdoel, en het grotere Bewustzijn. Deze Presence opent de deur naar het grotere potentieel dat ligt te wachten om op elk moment, in elke…See More
9 Nov 2017

Profielgegevens

Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?
Als trainer en coach begeleid ik open-minded 40-plussers die met bezieling en plezier willen leven en werken om te ontdekken wat hen van binnenuit inspireert, bekrachtigd en in beweging brengt.

Hiertoe begeleid ik je met open mind, open hart, humor, diepgang en respect bij:
- Ontdekken waar je passies liggen, waar je blij van wordt en energie van krijgt.
- Ervaren en benoemen van je zielskracht en zielsmissie. Dit is je kompas om richting te geven aan je leven en werk.
- Je talenten aan het licht brengen en inzetten.
- Bewust de signalen van je lichaam leren voelen en ontcijferen.
- Jezelf open onder ogen komen en zowel de mooie als minder prettige dingen accepteren, om vanuit deze acceptatie je volgende stap te zetten.
Wat is je website?
http://mind4energy.nl
Wat betekent spiritualiteit voor jou?
Spiritualiteit betekent voor mij leven en werken vanuit je essentie, je ziel. Open en in verbinding met het grotere geheel, het universum. En je zielsmissie concreet handen en voeten geven, met inzet van hart, handen, intuïtie en verstand. Spiritualiteit betekent voor mij ook bereid zijn om de lessen te leren die je al doende tegenkomt. En daarbij ruimte te geven aan je kracht, je kwetsbaarheid en je wijsheid. Zodat je congruent en authentiek omgaat met wat je op je pad tegenkomt. Spiritualiteit houd voor mij ook in dat je steeds opnieuw de volgende geïnspireerde stap echt zet, in vertrouwen en met inzet van je ego met al haar kwaliteiten.
Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?
In mijn leven heb ik meerdere paden bewandeld, voortgedreven door een onbestemd gevoel van ‘niet op mijn plek’ te zijn. Zelfs na meerdere waardevolle opleidingen op het gebied van psyche, gedrag, persoonlijke ontwikkeling en communicatie bleef ik het knagende gevoel houden dat er nog iets ontbrak, dat er nog iets lag te wachten.

Totdat ik een hele heldere uitleg hoorde over het verschil tussen ziel en ego. Dat raakte mij diep. Op dat moment drong tot mij door dat het ontbrekende deel de ziel was! De ziel met haar verlangens, missie en kracht! Diep in je hart wachtend om weer gehoord, gezien en gevoeld te worden. Om weer aan het licht te mogen komen. Hier begon voor mij weer een nieuwe reis, en op dit pad vallen alle stukjes op z’n plek.

In een mens zijn ego en ziel allebei aanwezig en allebei belangrijk. Ze zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden en kunnen ook niet zonder elkaar. Om volop te leven vanuit authentieke kracht dient de ziel vrij en helder te stralen, Waarbij de waardevolle en onmisbare kwaliteiten van het ego optimaal worden ingezet, benut en gewaardeerd.
Het gaat om deze samenwerking tussen ziel en ego. Als metafoor: de ziel is de ‘kapitein op het schip’. Je ziel kent de bedoeling van je leven en kan de juiste koers voor jou bepalen. Je ego is de onmisbare en capabele bemanning, die er voor zorgt dat het schip in de richting vaart die de ziel aangeeft.
Wat doe je met spiritualiteit in je werk?
Het is de kern en het uitgangspunt in mijn trainingen en coaching. Soms meer impliciet, soms expliciet. Wel altijd aanwezig. Ik wil met wat ik doe eraan bijdragen dat hart en ziel met behulp van een gezond, volwassen ego als het ware kunnen landen en wortelen op aarde. Zodat er een organische beweging ontstaat van zielloosheid en zinloosheid naar bezieling, vervulling en volop leven en genieten.
Mijn advies aan anderen (één kernachtige zin/quote)
Wanneer jouw hart, ziel en ego optimaal samenwerken leef jij volop, vanuit je authentieke kracht!

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van Spiritueel Ondernemers Netwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Op 22 November 2017 om 22.14 zei Jolanda de Jong...

Ik heb gisteren genoten van je bezieling tijdens je deel van de workshop! Fijn, je hebt me geïnspireerd over ego en ziel. Dank je wel 

 
 
 
richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2019   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden