http://www.spirituelevakantiereizen.nl/spirituele-reis/kies-geluk-verleg-je-grens-1-05-15/

Op coaching vakantie met veel kansen voor jou: ben jij op zoek naar meer innerlijke vrijheid, echtheid en verbinding in je leven? Wil je leren dat Geluk een keuze is en dat je door een positieve benadering meer succes en voldoening krijgt? Een positieve mindset, veerkracht, relativeren. 

We hebben allerlei overtuigingen, zowel bewust als onbewust. Deze innerlijke beelden zijn mede het fundament van onze persoonlijkheid. De bewustwording van deze overtuigingen en innerlijke beelden stelt je in staat je diepere echtheid te ontdekken en uit te drukken.

Ken jij nog het kind in je dat vrij kon spelen en fantaseren? De jongere die creatief was, omdat nog niet alles vast lag? 
Wil jij je eigen beperkingen overstijgen? Wil je vrijer en meer betrokken in het leven staan? 

In deze coaching vakantie mag jij weer spelen, ontdekken en in contact komen met jezelf. Je voelt je vrij, veerkrachtig en vitaal. Je wordt beweeglijk en je gaat nieuwe mogelijkheden zien. En je verlegt je grenzen…

Je verblijft op een heerlijke middeleeuwse pastorie, authentieke en sfeervol te midden van stilte en natuur. De pastorie en haar mooie kapel ligt op 450m hoogte in de uitlopers van de Spaanse Pyreneeën, 1 uur rijden van Girona. 

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk