Magikal Tour of King Arthur 22/8/2016

Magische en Spirituele reis van 8 dagen geïnspireerd door de Mythen, Legenden, de Kelten, Middeleeuwen en het Mysterie. Triade Travel laat ze tijdens deze reis weer herleven.

Het tot de verbeelding sprekende oude eiland Avalon, komt tot leven in het betoverende stadje Glastonbury en laat de "Godin of God" in jezelf tot leven komen. Een mooie en bijzondere Avalon reis.

Deze Magische en Spirituele reis van 8 dagen is geïnspireerd door de mysterieën en de magie van Avalon en de zoektocht naar de heilige graal.

 

je symboliek, heilige geometrie en genezend water vindt in de tuinen. Wells, staat op het programma en vanuit het graafschapSomerset reizen we naar Tintagel & Boscastle in Cornwall.

In Tintagel vinden we het kasteel van King Arthur en de grot van Merlijn, schitterend gelegen aan de Atlantische In dit bijzondere stadje kun je zelf het mysterie en de magie ontdekken. In de vele winkeltjes vind je de sporen naar de Goden, Godinnen, Druïden, Heksen, de Kelten, de Middeleeuwen en het rijk van de feëen, elfjes, eenhoorns en draken.

Glastonbury Abbey , een prachtige ruïne, biedt veel om te ervaren en te voelen.

Tijdens deze reis gaan we gebruik maken van één van de leylijnen. We bezoeken Avebury met de steencirkel maar ook één van de oudste bronnen van Engeland met helende krachten Chalice Well en het "heiligdom" waar Oceaan. Boscastle wat hier niet ver vandaan ligt heeft een uniek heksenmuseum wat we gaan bezoeken.

Vertrek: 22 augustus t/m 29  augustus 2016 vanaf Bristol Airport

Prijs: zie de website

minimum aantal deelnemers 4 maximaal 10

Inclusief: toeslagen hoogseizoen, 7 overnachtingen in B & B, inclusief ontbijt op basis van gedeelde kamers, transfers genoemd in het programma, entreegelden genoemd in programma en begeleiding.

Exclusief: vliegticket, alle overige maaltijden, (tijdelijke) brandtstof/beveiligingstoeslag luchthaven(s), persoonlijke uitgaven en optionele excursies.

Toeslag 1-persoonskamer, zie de website

Verplicht: annuleringsverzekering, reis/ziektekostenverzekering.

Begeleiding: Caroline Dekker en/of Petra Portheine en/of Loes Blok

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk