• Jan 30, 2016 from 12:00 to 20:00
 • Location: Heart to Heart Centrum
 • Latest Activity: Apr 29, 2020

AromaTouch techniek is een zeer bijzondere techniek ontwikkeld door Dr. David Hill, een vooraanstaand expert op het gebied van integratieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van de CPTG® pure essentiële oliën van doTERRA. Deze oliën zijn 100% zuiver en natuurlijk waardoor de therapeutische werking van de bloemen en planten bewaard blijft. Ze zijn zelfs zo puur dat het bij vele oliën mogelijk is om ze inwendig toe te passen.

Wat is de AromaTouch Techniek?

dōTERRA’s AromaTouch™ techniek is een klinische benadering om dōTERRA essentiële oliën toe te passen. Er wordt gewerkt langs de meridianen en viscerale contactpunten van de rug tot aan de voeten. De toepassing heeft als doel het sympathische en parasympatische zenuwstelsel van het lichaam te helpen in evenwicht te brengen. De AromaTouch™ techniek is ontwikkeld door Dr. David Hill, een vooraanstaand expert op het gebied van alternatieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën. De AromaTouch™ techniek bevordert het welzijn door het verminderen van fysieke en emotionele stressoren en geeft ondersteuning aan een gezond functionerend autonoom stelsel. Bij de AromaTouch™ techniek wordt gebruik gemaakt van dōTERRA’s CPTG® essentiële oliën die zowel eenvoudig als intuïtief worden toegepast voor een ongeëvenaarde ervaring. De oliën doen het werk.

aroma touch doterra

De AromaTouch procedure

De AromaTouch™ techniek omvat vier primaire stappen: stress vermindering, versterking van het immuunsysteem, vermindering van ontstekingsreacties en homeostase. Ontwikkeld om systematische stressoren aan het autonome stelsel te minimaliseren en te balanceren. Elke stap in het proces omvat twee essentiële oliën, een enkelvoudige olie of een gemengde olie, speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van een gezond emotioneel en fysiologisch functioneren. De techniek duurt 45 minuten per behandeling.

Wat levert de AromaTouch™ Techniek training op?

 • Een nieuwe en unieke techniek als aanvulling op je huidige diensten.

 • De meest effectieve manier om natuurlijke essentiële olie met therapeutische waarde te gebruiken.
   
 • Natuurlijke en alternatieve techniek voor: stress vermindering, versterking van immuunsysteem, vermindering van ontstekingsreacties, homeostase

 

Bij deelname aan deze workshop ontvang je:
 • algemene presentatie etherische oliën
 • 6 uur instructie & training*
 • AromaTouch® kit t.w.v. € 146,00
 • AromaTouch Techniek handleiding
 • Instructies en gelegenheid tot zelf toepassen
 • Certificering door doTERRA
Dat betekent dat je de training GRATIS krijgt!

*De training zal gegeven worden in eenvoudig Engels. Ook de handleiding is in eenvoudig Engels. Er zijn mensen aanwezig die kunnen helpen met vertaling als er een aantal woorden verduidelijkt moeten worden.

Meer informatie: http://www.blizevents.com/index.php?option=com_content&view=article&id=14&Itemid=185
E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk