Wil jij leren coachen en begeleiden én tegelijkertijd werken aan je persoonlijke en spirituele groei? Volg dan de opleiding coachen en begeleiden met NLP in Groningen.

Onze opleiding heeft 3 peilers - en alle 3 zijn even belangrijk!

1. Persoonlijk leiderschap en persoonlijke ontwikkeling
2. Zingeving en spiritualiteit
3. Effectiever functioneren in je werk: coachen, leidinggeven, motiveren, inspireren en beter communiceren
Het motto van deze opleiding is: haal het beste uit jezelf én anderen, kom in je kracht en geef concreet vorm aan de passie in je leven.

In deze opleidingen worden de nieuwste inzichten meegenomen van de law of attraction, the secret, de kracht van de intentie, hartcoherentie en hoe je optimaal gebruik kunt maken van je hersenen!

Wat is NLP?

NLP is zeer praktisch middel om je doelen te bereiken, effectiever te functioneren en anderen effectief te begeleiden naar verandering en ontwikkeling. Om te veranderen en te ontwikkelen is het belangrijk je  vaste patronen te onderzoeken en waar nodig te veranderen. Dit begint met anders denken. Met een realistische kijk op jezelf, je mogelijkheden, je beperkingen en je doelen. NLP is daarbij een concreet specifiek hulpmiddel. Belangrijk is te weten dat ik NLP niet als truc aanbied. NLP is meer dan een techniek alleen. Met NLP verandert daadwerkelijk de manier waarop je in het leven staat waardoor je meer keuzemogelijkheden voor jezelf creeert, je komt meer in je kracht Volledige integratie van NLP zal je levenshouding veranderen. Je kunt problemen makkelijker en sneller oplossen, je ontdekt je passie en je missie in je leven én je krijgt handvatten hoe jij je passie vorm kunt geven waardoor je kansen beter kunt benutten. Daarbij integreer ik op een praktische manier zingeving en spiritualiteit.

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk