Stembevrijding is zingen wat er in je leeft, in het hier en nu.  Via je ademhaling maak je contact en met jouw unieke klanken uit je wat je in het moment ervaart. Vaak kom je hierdoor in contact met spanning, ongemak of emoties die je onbewust blokkeren. Dat werkt bevrijdend.

Stembevrijding bij Jan Kortie heeft mij in mijn persoonlijke proces en in mijn professionele ontwikkeling veel groei en heling gebracht. De Soul Voice opleiding daarna heeft me op diepe niveaus getransformeerd. Een enorm geschenk.

Soul Voice® is een samenspel van lichaamswerk, ademhalingsoefeningen, sjamanistische rituelen, stembevrijding en stemhealing.
De methode, ontwikkeld door de Deense en in Nieuw-Zeeland woonachtige Karina Schelde,  biedt een diversiteit aan technieken om je te begeleiden in jouw proces van heling, met behulp van je eigen stem en die van mezelf.
In deze cursus breng ik elementen uit de Stembevrijding en Soul Voice bij elkaar.

De ochtenden bestaan uit geleide meditatie, lichaamswerk, samen, in tweetallen en indiviudeel zingen en klinken, je naam zingen, klaagzingen, mantrazingen, oefeningen om zelf  sounden te ervaren, rituelen en het geven en ontvangen van klankbaden.

Data: 17 september, 1, 15 & 29 oktober, 12 & 26 november en 10 december.
Tijd: 9.15  tot 12.15  uur
Kosten: 315 euro. Kom je met 2 personen, dan geldt voor de 2e persoon 10% korting.
Inschrijving: www.atelierlaluna.nl/contact
U-pas korting geef ik in overleg.

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk