Houd je van schrijven? Volg je het pad van bewustwording? Neem mijn uitdaging aan en schrijf mee aan een bundel waargebeurde verhalen over bewustwording. 

Je kunt elk moment instappen.

Ik begeleid je met liefde tijdens het schrijven. Dit doe ik door je aanwijzingen te geven over hoe je het beste een verhaal kunt opzetten. Daarnaast stel ik vragen over de tekst die verhelderend kunnen werken. Het schrijven en de antwoorden die je zelf vindt op mijn vragen leveren soms verrassende inzichten op (zo verging het mij tijdens het schrijven van mijn boeken). Zo nodig redigeer ik de tekst.

Zodra er voldoende verhalen zijn geschreven om een boek van ongeveer 220 pagina's te vullen, zal het worden gepubliceerd. In principe heeft mijn uitgever belangstelling, uiteraard afhankelijk van de uiteindelijke kwaliteit. Mijn doel is om de bundel volgend jaar rond september te laten verschijnen. Doe mee!

Locatie: op afspraak maar veel vanuit je eigen huis. De bedoeling is om alle deelnemers elkaar minstens eenmaal maar mogelijk meerdere malen te laten ontmoeten.  

Vergoeding: € 50 per uur of een knipkaart van € 450 voor 10 uur (inclusief btw).
Meer weten over wie ik ben en wat ik doe? http://joyligteringen.com/

Bel of mail me: 06 29115612 info@joyligteringen.com  

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk