Online cursus waarmee je met het Boomlabyrint jouw talenten en kwaliteiten in het licht zet

Vaak heb je wel een idee wat je talenten en kwaliteiten zijn, maar vind je het lastig hier ook werkelijk voor te gaan staan en zichtbaar mee te worden. Iets houdt je tegen om je volledige potentieel in te zetten. Tijdens dit traject maak je weer contact met je kwaliteiten, talenten en dat wat je belemmert om voluit te leven. Stap voor stap ga je op weg om jouw unieke talenten en kwaliteiten meer in het licht te zetten. Zodat ze volledig tot hun recht kunnen komen in je leven en werk.

Start vanuit het hart
Twijfel je aan je kwaliteiten of word je onzeker om werkelijk je talenten te laten zien? Geen tijd of zin om een coachtraject te volgen, maar wil je wel graag een steuntje in de rug bij je ontwikkeling en groei? Dit traject is speciaal ontwikkeld voor iedereen die zijn of haar kwaliteiten en talenten wel de ruimte wil geven. Voor iedereen die tijd en aandacht wil besteden aan het ontwikkelen en zichtbaar laten worden van dat waar je ogen van gaan stralen, je hart sneller van gaat kloppen en je ziel laat zingen.

Boomlabyrint als inspiratiebron
Het ontwikkelen van je talenten en kwaliteiten is als het groeiproces van een boom. Het boomlabyrint en bomen zijn daarom tijdens de hele programma jouw trouwe reisgenoten en inspiratiebronnen. Behalve het boomlabyrint word je tijdens het programma uitgenodigd om al schrijvend en fotograferend je talenten steeds meer te ontdekken, te ontwikkelen en hiermee zichtbaarder te worden.

Wat kun je verwachten
Zelfstandig doorloop je thuis een traject dat je helpt om steeds zichtbaarder te worden met je talenten. Je kunt overal meedoen: thuis, onderweg, op je vakantieadres. De online cursus doe je voor jezelf. Je hoeft geen huiswerk in te leveren en wanneer het beter uitkomt kun je het tempo aanpassen.

Het traject duurt in totaal 6 maanden. Iedere maand ontvang je een e-mail met nieuwe opdrachten, tips en inspiratie die zorgen voor energie en focus. Tevens werk je in het boek Ontdek jezelf in het boomlabyrint, welke je na inschrijving krijgt thuisgestuurd.

Je staat er niet alleen voor
Heb je tussentijds behoefte aan persoonlijke begeleiding,  dan kan dat natuurlijk altijd. Meer weten? Neem contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Kosten en inschrijven
Vanaf 5 november 2018 kun je starten met dit online programma.Het online programma kost € 197 (inclusief btw, verzendkosten en het boek ‘Ontdek jezelf in het boomlabyrint’).

Inschrijven kan via https://www.moolelo.nl/talent

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk