Zaterdag 15 september en Zondag 16 september 2012 om 16u45
Lezingen Geert Kimpen op Happinez Festival.
Het mysterie van de liefde

Wil je de ware liefde vinden? Wil je weten hoe je jouw zielsverwant herkent? Of kan je ingedutte relatie wel wat peper gebruiken? De lezing Het mysterie van de liefde van schrijver, performer en ’s lands bekendste schrijver Geert Kimpen gaat over alles wat je altijd wilde weten over liefde, lust en zielsverwantschap, maar nooit durfde te vragen omdat je niet wist aan wie.
Tijdens het signeren van zijn boeken vraagt de schrijver steevast aan de mensen wat hun grootste wens is. Met stip op 1? Het vinden van de ware. Hoe kan het dat zo veel prachtige mensen vruchteloos die wens koesteren? vroeg hij zich af. Voor zijn laatste roman, ‘Rachel of het mysterie van de liefde’, ging Geert onder andere te rade bij de kabbalistische kamasutra. Hij ontdekte dat eeuwenoude, en allang vergeten, liefdeswetten prima toepasbaar zijn op ons eigentijdse gehannes met dit onderwerp. Laat je door hem inspireren en ontdek de liefde.

Datum: Zaterdag 15 september en zondag 16 september 2012
Tijd(en): 16.45 - 17.30 uur
Zaal: zaal J


Geert en Christine hebben een eigen stand waar zij de hele dag boeken signeren (stand; London Books). Ook kun je hier informatie krijgen over de nieuwe Schrijfweek; 29 december/ 5 januari
Adres: Fort Voordorp, Voordorpsedijk 28b, Groenekan (bij Utrecht) http://www.fortvoordorp.nl/contact.
Reserveren en meer informatie: http://www.happinez.nl/festival
Entree: 49,95

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk