• Jun 7, 2014 from 12:00 to 18:00
  • Location: Hoeve Biesland
  • Latest Activity: Apr 29

Gratis Spirituele Dag in de Natuur

Er moet altijd zoveel in het leven en daarom is het belangrijk om af en toe compleet te ontspannen, weer in balans te komen en tot jezelf te komen. Er is geen betere plek dan de natuur om jezelf en anderen te ontmoeten en je weer te realiseren wat belangrijk is in je leven.

De Ontmoetingsdag staat in het thema van ont-moeten, ophouden met haasten door het leven en jezelf dingen (laten) opleggen door anderen, de maatschappij en jezelf. Op Hoeve Biesland ontmoet je niet alleen je diepste zelf, maar ook de ander, de natuur en de dieren.

In de ochtend gaan we aan de slag met de ontmoeting met jezelf en de ander, door samen in de weilanden gebruik te maken van loopmeditatie. We lopen in verschillende figuren en op verschillende manieren in stilte door het weiland. Geniet van het moment zelf en merk wat de energie van meditatie gecombineerd met de natuur met je doet.

Na de lunch (7 euro of neem je eigen lunchpakket mee), bestaat het middagprogramma uit een verdere ontmoeting met de natuur met verschillende activiteiten op Hoeve Biesland. Op een boerderij valt altijd wel wat te doen en door contact te maken met de dieren ontstaat een bijzondere ervaring. Tijdens de workshop Verlicht je Leven leer je verder ont-moeten met allerlei technieken om ook thuis tot rust te komen.

Let op: Deze bijzondere ontmoetingsdag is gratis, maar er is maar beperkt plek. Geef je dus op tijd op. Weersomstandigheden kunnen er voor zorgen dat het programma veranderd.

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk