• Oct 13, 2013 from 12:00 to 19:00
  • Location: Regte Heide bij Riel
  • Latest Activity: Apr 29, 2020

Ervaar in deze healing jouw oorspronkelijke (heilige) kracht, die van de Keltische Grafheuvel bij Riel (onder Tilburg), het collectief en de aarde.

Er vindt zowel persoonlijk, lokaal, als collectief heling plaats op oeroude overlevingsstukken en angsten in de basis, 2de en 3de chakra’s en in de Aarde. Het Aardevuur transformeert tot aan de diepste wortel zodat het Diamanten Bewustzijn/Licht van de Nieuwe Tijd (nog) dieper in je systeem kan verankeren/binnenkomen. Het Kosmisch en het Aardevuur zullen in je Hartchakra samenkomen. Je zult een explosie van Licht zijn.

Met het verankeren van het Diamanten Licht gaan de Poorten naar de 6de tot en met de 10de Dimensie/het Diamanten Bewustzijn open! Absolute zekerheid van zuiverheid, toestemming om te manifesteren en de glasheldere scherpte vanuit het Diamanten Licht/Liefde staan tot je beschikking. Met het afdalen van het Diamanten Licht zijn Innerlijk Heilig Huwelijk, alle vermogens uit voorgaande levens, voltooiing van het volledige Karma, voltooiing van het Eenheidsbewustzijn en Godsrealisatie voor iedereen bereikbaar.

Je wordt voorbij gehechtheid, behoeftigheid, alleen maar bezig zijn voor je zelf of je kleine kring en voorbij oude geld-, werk-, relatie- en voedselsystemen gevoerd. Dualiteit wordt door de Bovenwereld niet meer gesteund en daarom wordt jij nu ingewijd in het hoogste Licht. Volledige Aarding in de 3de Dimensie is voor het Diamanten Licht/Bewustzijn van groot belang.

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk