• Jun 29, 2012 from 11:00 to 14:00
  • Location: Co Work
  • Latest Activity: Apr 29, 2020

Na een succesvolle bijeenkomst op 30 mei, nodigen wij je hierbij uit voor de tweede bijeenkomst op vrijdag 29 juni 2012 bij CoWork in het centrum Apeldoorn. Inloop 9:00 uur, start 9:30 uur tot 12:00. Gratis parkeren achter het gebouw. Mocht je deze dag niet kunnen geef je dan wel op voor de updates, zodat we je op de hoogte kunnen brengen van de volgende bijeenkomsten. Het onderwerp van deze bijeenkomst zal vooral gaan netwerken en intuïtie.

 

Thema: netwerken en intuïtie

Op een intuïtieve manier, hoe kan het ook anders met dit onderwerp,  gaan we aan de slag met dit thema. Aan het eind van de ochtend heb jij helder

  • Wat intuïtie is
  • hoe jij jouw intuïtie kunt herkennen
  • Hoe jij jouw intuïtie kunt gebruiken voor het netwerken

 

Kortom: je zult een goed inzicht krijgen in jouw unieke manier van netwerken. Bovendien heb je praktische tools gekregen om op een ontspannen manier meer effect van je netwerk te hebben. De nadruk ligt niet op praten, er zijn veilige oefeningen en je zult merken dat de oefeningen je op een makkelijke en snelle manier verder helpen in jouw ondernemerschap.

 

Meld je aan voor de bijeenkomst

Voor het bijwonen van de netwerkbijeenkomst vragen wij een vergoeding van € 25,- (excl. BTW)  per keer. Graag aanmelden bij Nanda Noorlander per e-mail:Nanda@CentrumNacha.nl met vermelding van jouw bedrijfsnaam en adresgegevens. Je ontvangt vooraf een factuur per mail, evenals de routebeschrijving. Bij annulering binnen 48 uur voor aanvang van de bijeenkomst, blijft het factuurbedrag verschuldigd.

 

Opgeven voor de updates

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de updates. Ken je mensen die belangstelling zouden kunnen hebben voor deze netwerkgroep? Stuur deze mail dan door. Via deze link kan iedereen zich direct aanmelden voor de updates. http://www.aweber.com/t/F1DyA

 

Meer informatie

Je vind meer informatie over Het nieuwe netwerken op: http://www.centrumnacha.nl/netwerken.html

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Nanda Noorlander en Saskia Bussink

 

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk