• Feb 23, 2014 from 17:00 to 19:00
  • Location: Scheveningen
  • Latest Activity: Apr 29, 2020

Aankondiging: aanstaande zondag 23 februari 2014 is er een introductieworkshop ter promotie van de zomersworkshop “Vitale Voedings Week” o.l.v. Giovanna Gomersbach en Jennifer Buizer. In deze week gaan we aan den lijve ervaren ...wat vitale voeding betekent, wat het met je doet en hoe je dit in je dagelijkse leven integreert. In deze week zullen ze ook aandacht besteden aan detoxen. Ze gaan het hebben over wat detoxen is. Waarom is het belangrijk ? En vooral, hoe draagt het bij aan je gezondheid, energie en vitaliteit ? Uiteraard gaan we ook proeven, want detoxen is niet alleen gezond, het is vooral lékker.

Van april t/m oktober 2014 organiseren wij, 18 coaches onder aanvoering van Yolande Weerdenburg 20 verschillende zomerworkshops met diepte, inhoud en humor tegen een zeer aantrekkelijke prijs.
De workshops hebben ieder 2 tot 3 coaches en een eigen keukenteam. De workshops worden geven in het creatieve centrum “Yolande Centre d’Art Sanssat” van Yolande Weerdenburg (beeldend kunstenaar) verscholen in de glooiende hellingen in de Auvergne, Frankrijk.

INTRODUCTIEWORKSHOP
Om alvast de sfeer te proeven organiseert Yolande Weerdenburg in haar atelier “Onder de vuurtoren” in Scheveningen aanstaande zondag 23 februari 2014 een introductieworkshop ter promotie van de zomersworkshop ´Vitale Voedingsweek´ o.l.v. Giovanna Gomersbach en Jennifer Buizer.

LOCATIE:
Galerie Atelier ´Yolande Weerdenburg´,
Hoekerstraat 42 Scheveningen (2583 XK Den Haag).
De toegang is gratis. Reserveren is gewenst
op Tel: 06-24.61.38.35 .

WAT KUNT U VERWACHTEN TIJDENS DEZE INTRODUCTIE ?
Giovanna Gomersbach en Jennifer Buizer maken lekkere hapjes waarvan U kunt proeven. Zo kunt U ervaren dat gezonde voeding ook vooral lekker is. Daarbij vertellen zij wat u in de zomerweek in Frankrijk gaat leren en gaat doen.

Het centrum is van Yolande Weerdenburg (beeldend kunstenaar) Tijdens de zomerworkshop doet zij het atelier. Op deze middag zal zij vertellen over het ontstaan van het centrum.
Het wordt een gezellige en boeiende middag !

ZOMER WEEK FRANKRIJK
Vitale Voeding Week
Workshop met: smaak, aandacht en genieten.
Coach Geest: Giovanna Gomersbach
Coach Lichaam: Giovanna Gomersbach
Coach Atelier: Yolande Weerdenburg
Keukenteam: Vitale Voeding met Giovanna Gomersbach en Jennifer Buizer
Datum: Week 26. 20 t/m 26 Juni 2014
Van vrijdagmiddag v.a.16 uur tot vrijdagochtend vertrek na het ontbijt
In deze week ook: Eric Ooijevaar met nonviolent communication.
Prijs: € 695,-- per persoon all-in + € 5,- inschrijfgeld.
Voor bedrijven € 945,- all-in plus € 5,- inschrijfgeld.

Meer info: www.ycas.nl

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk