Voor de tweede keer dit kwartaal nodige we je van harte uit voor een EnlightenNext salon;

een levendig onderzoek waarbij we dieper ingaan op het hoofdthema uit onze publicatie. Dit keer faciliteren wij de avond in de bijzondere aanwezigheid van onze sponsoren en vragen wij hen wat zij over leiderschap ontdekken in hun werk als grensverleggers binnen gebiedsontwikkeling.

Deze EnlightenNext salon bestaat uit twee delen.
In het ee...rste deel worden Gaston Remmers, Mireille Wiegman en Ton Huijzer geïnterviewd over hun ervaringen met leiderschap vanuit hun werkpraktijk in de gebiedsontwikkeling. Met zeer verschillende rollen in dit werkveld, hebben ze één ding gemeen: de integraliteit in het werk doet hun inzien dat leiderschap iets nieuws vraagt. Ter introductie op de avond, kun je hun inspirerende verhaal nalezen in het interview ‘In gesprek over Evolutionaire Gebiedsontwikkeling; het vitaliseren van de leefomgeving’ op blz 4-6 van de digitale uitgave van EnlightenNext ‘Kwantum dromen & andere vreemde verschijnselen…’ (bekijk het artikel hier: http://bit.ly/iKOjKj)

Na een korte pauze onderzoeken we gezamenlijk wat leiderschap voor de toekomst betekent. Dit gebeurt onder leiding van Rob van Vliet, senior student van Andrew Cohen en Managing Director van EnlightenNext Nederland. In de context van Evolutionaire Spiritualiteit helpt hij ons om vanuit ons Authentieke Zelf het onderzoek aan te gaan. We komen in aanraking met de ongelimiteerde interesse in wat mogelijk is, in dat wat we nog niet weten. Naast de inzichten uit het eerste deel van de avond, geeft ook het artikel over spiritueel leiderschap door Andrew Cohen en Deepak Chopra in onze meest recente publicatie, een aantal mooie ijkpunten voor ons gesprek (lees het artikel hier: http://bit.ly/lpqhli).


Amsterdam | EnlightenNext, Oudeschans 46a | vrijdag 8 juli | Deur open 19.00 | Salon: 19.30-22.00 | € 20 | See More
E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

This reply was deleted.