• Jun 5, 2011 at 21:30 to Jun 6, 2011 at 0:00
  • Location: Nieuwegein, kerkelijk centum 'De Bazuin'
  • Latest Activity: Apr 29, 2020
Gods kracht is voor iedereen beschikbaar. Jolande_2aRobert1Kom, leer meer over de Heilige Geest en ervaar Zijn aanwezigheid tijdens deze avond. 
Leer hoe je meer van de Heilige Geest kun ervaren in je leven en hoe je de gaven van de Heilige Geest in je leven kunt ontwikkelen.
Tijdens de avond zullen Jolande Bijl en Robert van Mierlo aanwezig zijn om iedereen die dat wil te zegenen onder handoplegging in de naam van Jezus Christus en zo de Kracht van God door te geven.

 

Wij kunnen in alle negen gaven functioneren, omdat de Heilige Geest ze geeft op het moment dat je het nodig hebt. Door de gave van profetie kunnen we bemoedigende woorden van Jezus uitspreken voor andere mensen. Er zijn ook krachtgaven, waarmee je bijvoorbeeld mensen kunt genezen. Robert van Mierlo en Jolande Bijl geven niet alleen uitleg over de gaven van de Heilige Geest, maar zullen ze ook in de praktijk demonstreren.  Wie wil, kan deze avond genezing ontvangen of een woord van bemoediging. Iedere deelnemer aan deze workshop krijgt zo de gelegenheid om de bovennatuurlijke liefde en kracht van Jezus te ervaren.

De vorige bijeenkomst van 3 april was zeer krachtig en veel deelnemers zijn diep geraakt door Gods Liefde.

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk