• Sep 6, 2020 from 9:45 to 17:00
  • Location: Centrum van Licht en Bewustzijn in Abbekerk
  • Categories: trainingworkshop
  • Latest Activity: Aug 7, 2020

Deze 3 daagse Bewustzijn cursus is verdeeld over 3 weken, opdat je tussendoor steeds weer  even rustig de tijd hebt om alle geleerde te laten bezinken.

Deze cursus is een zeer vernieuwende cursus die tot stand is gekomen in samenwerking met mijn Spirithelpers. Het zal je helpen om meer vanuit het bewustzijn te zijn en ook anderen daarbij te kunnen helpen.

Wat houdt het in?

Drie dagen heerlijk bezig zijn met energie. Op de meest directe manier; vanuit onze eigen grootste kracht; onze eigen ziel. We werken niet meer vanuit de oude energie, maar vanuit de allernieuwste principes, doorgeven aan mij door de spirit wereld. We zijn op een moment in tijd gekomen, dat we meer kunnen loslaten en ook veel sneller en gemakkelijker kunnen loslaten. Het mag er gewoon allemaal vanaf. Om meer en meer vrij te worden van Karma. Om te gaan naar "Liefde Zijn, Liefde Leven". We hoeven niet eens meer te weten of te begrijpen waar alle blokkades over gaan, waar ze mee te maken hebben, of waar ze vandaan komen. We kunnen ze simpelweg loslaten….. We halen alles er af in alle richtingen van tijd, ruimte en energie. Zonder ingewikkelde methodes, of technieken heel gemakkelijk, super krachtig en ongelofelijk snel alles van je systeem afhalen. Jezelf er tussenuit halen opdat het kan gaan stromen en dingen in beweging kunnen komen. Jij in je licht kunt gaan staan.

 

Hoe heet het?

  1. Healen vanuit Bewustzijn; alle klachten van ons systeem afhalen, in alle richtingen van tijd, ruimte en energie
  2. Lichter vanuit Bewustzijn; op weg naar ontwaken en verlichting kunnen we ons licht al laten stralen
  3. Manifesteren vanuit Bewustzijn; we gaan neerzetten wat onze ziel wenst, niet meer vanuit wilskracht maar vanuit het gemak en de flow van onze ziel.

Tijdens deze cursus leer ik je alles over het bewustzijn, en over hoe we vanuit het bewustzijn de dingen zo heel anders benaderen dan vanuit ons mensstuk. Daarbij gaat het bij deze cursus er steeds weer om om het zelf te ervaren. Ook middels de heerlijke geleide meditaties, kun je ervaren, dat je direct teruggeleid wordt naar alleen maar hoeven te Zijn… Vanuit het oneindige licht van ons Zijn, kunnen we alles healen, loslaten en manifesteren.

Wanneer:

Zondag  06 sept 2020 deel 1.          inloop 09.45, begint 10.00, eindigt 17.00 uur

Zondag  13 sept 2020 deel 2.          inloop 09.45, begint 10.00, eindigt 17.00 uur

Zondag  20 sept 2020 deel 3.           inloop 09.45, begint 10.00, eindigt 17.00 uur   

Kost € 155,- per deel, inclusief uitgebreide syllabus met alle geleerde stof daarin, inclusief Lunch, thee, water, tussendoortjes.

Graag per mail aanmelden mailto:info@satsangmetmaria.nl

Wil je naast deze cursus nog meer leren over het bewustzijn dan is er de 5 daagse Bewustzijn Retraite op Ibiza!

Kijk in de agenda 

Om je aan te melden stuur je even 'n mailtje: info@satsangmetmaria.nl

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk