Vertrouwen is een hot item in organisaties. Voor leidinggevenden is het bouwen aan vertrouwen een cruciaal onderdeel  van hun werk. Maar hoe doe je dat precies? Het antwoord komt van Stephen M.R. Covey. Onder het motto ‘De kracht van vertrouwen’ geeft Stephen M.R. Covey op 29 juni van 9.00 tot 17.00 uur een unieke masterclass over het belang van vertrouwen in organisaties. Ook drie Nederlandse sprekers zullen over dit onderwerp hun licht laten schijnen.

 

Stephen M.R. Covey is een autoriteit op het gebied van vertrouwen. In zijn boek ‘De snelheid van vertrouwen’ toont hij duidelijk aan dat vertrouwen een cruciale factor is in organisaties. Is het aanwezig, dan gaan dingen snel en goed tegen lage kosten. Ontbreekt het, dan gaat alles traag en minder goed en nemen de kosten toe. In de masterclass leert hij hoe je als leidinggevende het vertrouwen binnen teams en organisaties blijvend kunt vergroten.

 

De overige sprekers zijn Wim Schreuders, inspecteur-generaal van de Voedsel en Waren Autoriteit, Arne van den Boom, commercieel directeur Zilveren Kruis Achmea, en Jeroen van Seeters, CEO van Hill & Knowlton Benelux. Zij zullen elk vanuit hun eigen praktijk hun licht over het onderwerp laten schijnen.

 

Deelnemers ontvangen naar keuze het boek Speed of trust, Snelheid van vertrouwen of Meesterlijk middenmanagement van Wim Schreuders . Daarnaast mag iedere deelnemer een tQ (trustQuotiënt) doen en heeft iedereen recht op deelname aan een online workshop (webinar) met vertrouwen als thema.Masterclass

 

 

 

 

 

 

 

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk