Van 21 t/m 23 oktober gaan we weer op Nature Quest. Dit is een van de laatste kansen dit jaar om jezelf een extra boost te geven van energie, focus, plezier en focus in je werk. En krijg ook nog eens op dieper niveau inzicht in jouw ware kwaliteiten.

Wil je meer energie en daadkracht?
Wil je ontspannen leven in plaats dat je je steeds moet haasten?
Wil je meer plezier en focus in je werk?
Wil je meer creativiteit?
Wil je een beter en dieper contact met je naaste familieleden?
Wil je jouw intieme relaties nog mooier maken?

Ga dan mee op deze legendarische leiderschapstraining die je meevoert je mee naar de diepste lagen van jezelf. Je hebt nu de unieke kans om 40 uur helemaal alleen te zijn in de natuur. Ontdek krachten en gaven die je wellicht niet eerder kende van jezelf. Sta stil en reflecteer: Waar sta ik? Welke keuzes zou ik opnieuw maken? Welke nieuwe keuzes ga ik maken? Wat neem ik mee? Wat laat ik achter?

Nature Quest is een krachtig programma waar je angsten overstijgt en je ogen opent voor wat het leven voor jou in petto heeft. Ervaar de schoonheid van wat er van je overblijft als je niets meer hebt. Nature Quest is geen survivalprogramma, maar een transformatie-proces, waar de natuur je precies geeft wat jij nodig hebt.

Begeleiding
Een professioneel team van outdoorexperts en trainers/coaches begeleiden Nature Quest. Op een veilige afstand zorgen zij voor optimale omstandigheden, zodat jij je alleen maar hoeft te richten op jouw quest.

Deelname leidt tot (diepgaande) inzichten, nieuw perspectief en een heldere visie. Dit geeft zelfvertrouwen, focus, daadkracht en rust.

Voor meer info:
www.naturequest.nl
E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk