• Mar 21, 2016 from 15:30 to 20:00
 • Location: Conferentiecentrum Samaya
 • Latest Activity: Apr 29, 2020

Afgelopen jaren stonden de bijeenkomsten in het teken van de vraag Hoe maak ik contact met mijn innerlijk weten? onderzocht. Wil je weten hoe dat was, lees dan de verslagen nog eens. We richten ons nu op het in verbinding zijn met anderen.

Hoe kan spiritualiteit zakelijk succes bewerkstelligen? Met deze vraag zit elke spirituele ondernemer. Uit eigen ervaring van zowel de frustratie, als de creatie, deelt Suzanne Meijroos haar eigen bevindingen. Het is mogelijk om bewust te creëren. Moeiteloos je werk te doen, en een stroom aan kansen op je pad te ontmoeten. Overvloed, inspiratie en geluk te ervaren in een balans die voor jou perfect is.
Met groots plezier gaan we samen ont-dekken wat er nodig is om midden in deze verbinding te staan. Deze middag geeft je de inspiratie jouw authentieke spirituele expressie te delen, en zal je genoeg kennis, ervaring en tips geven om meteen te beginnen met bewuste creatie.

Locatie: Conferentiecentrum Samaya, Werkhoven.

Programma:

13:30 - 14:00 zaal open voor ontvangst
14:00 - 17:00 Netwerkbijeenkomst
17:00 - 18:00 Netwerkborrel/informeel napraten

De kosten bedragen €39 incl. BTW. (Vooraf te betalen, zie hieronder. Je ontvangt een BTW factuur.)

(Kom je met openbaar vervoer, laat dan hieronder even een berichtje achter om een carpool te organiseren vanaf station Bunnik en/of Driebergen.)

Samaya heeft ook een bourgondisch biologisch-vegetarische keuken waar een heerlijke lunch wordt bereid. Als je wilt kun je hier voor € 16,50 lunchen. Meld dat dan tijdig rechtstreeks bij Samaya: mail naar info@samaya.nl

__________________________________________________

AANMELDEN voor deze bijeenkomst gaat als volgt:

1) Geef in de middelste kolom onder het kopje Jouw reactie  aan dat je komt door te klikken op het selectiebolletje vóór 'Je woont bij'

Zie je die optie niet boven de foto's van alle deelnemers, dan ben je niet ingelogd.

Log dan eerst in op deze online community (als je hier nog geen lid bent, dan eerst even gratis registreren. Ook als je wel al lid bent van LinkedIn!)

2) Betaal via deze link. (Als er meer dan 40 aanmeldingen zijn, dan zitten we vol. Een betaalde deelnemer gaat dan voor. Betaal dus snel.) Wijkt je naam af van de tenaamstelling van je rekening, mail me dan ook even.

----------------------------------------------------------------------------------
Annuleringen:
Tot 5 dagen voor de bijeenkomst: 100% retour - €1 transactiekosten

Tot 1 dag voor de bijeenkomst: 50% retour
Zonder afmelding: 0% retour

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

 • Dankjewel. Tot dan!

 • Ja dat kan nog!

 • Kom graag op 21 maart. Hallo Charlotte - fijn, jouw aanbod! Zou graag met je meerijden vanaf Driebergen-Zeist. Kan dat nog? Warme groet, Ellen

 • Ik wil graag deelnemen aan de netwerkbijeenkomst op 21 maart en ik kan 3 mensen meenemen vanaf station Driebergen-Zeist. Ik zal staan aan de Driebergse kant om 13:15 uur en heb het boek 'Onze liefde' in mijn handen (wit met rode veren).

  Hartelijke groet,

  Charlotte Wortmann

 • Hallo lezer :  

   ik hoop,dat ik nu op de goede plek schrijf: ik neem graag deel aan de aan de netwerkbijeenkomst op 21 maart en zou graag vanaf station Driebergen of Bunnik carpoolen ( ik kom uit Amersfoort met het openbaar vervoer ) Groet,

  Tsjimme

 • Ik heb mij zojuist als nieuw lid aangemeld en ben nieuwsgierig naar de bijeenkomst van 21 maart. Graag wil ik deze bijwonen.

  Ondanks de kou, een warme groet,

  Inge Faase

  Rekencoach-Ing

 • Dank voor je toelichting Theo.Misschien kan ik nog een keer een middag verzorgen met iemand samen. Betreft bewegen met de elementen..

 • Hallo Denise,

  Vroeger deden de begeleiders het gratis. Dat voelde niet meer in balans. (Regelmatig hoor ik dat de middag minstens zo goed was als workshops waar je elders honderden euro's voor betaalt.)

  De begeleider krijgt dus een vergoeding en iedereen krijgt nu een factuur om de kosten en BTW af te kunnen trekken. Bij deze professionele aanpak probeer ik het wel zo toegankelijk mogelijk te houden.

  Jammer dat het voor jou niet haalbaar is.

  Hartelijke groet,

  Theo

 • Jammer dat het duurder geworden is.39 euro is boven mijn budget.Vroeger was het 20 euro toch Theo? Ik zou graag komen maar nu helaas niet.

 • Ik wil graag de bijeenkomst bijwonen. Eveline Zwikker van Spirit In Motion; praktijk voor holistic life coaching en spirituele healing.
This reply was deleted.