• Oct 5, 2015 from 15:30 to 20:00
  • Location: Conferentiecentrum Samaya
  • Latest Activity: Apr 29, 2020

Afgelopen jaren hebben we uitgebreid de vraag Hoe maak ik contact met mijn innerlijk weten? onderzocht. Wil je weten hoe dat was, lees dan de verslagen nog eens. Dit jaar gaan we onderzoeken hoe we vanuit dat eigen weten in verbinding kunnen zijn met anderen.

Wat ons daarbij in de weg kan staan, zijn onze - vaak onbewuste - projecties, die ons belemmeren om werkelijk open te staan voor die ander. Ook onze eigen diepere wijsheid wordt hierdoor versluierd.

The Work van Byron Katie maakt op een prachtige manier gebruik van deze projecties. Ze draait ze om, waardoor we direct terugkomen in onze liefdevolle spirituele kern en vrij zijn de verbinding met de ander aan te gaan. Als je kennis wilt maken met dit ongelooflijk bewustzijnsverruimende proces, zal Monique Dankers je op 5 oktober daar graag bij ondersteunen.

De volgende bijeenkomst gaan we dus onder leiding van haar de krachtige principes van 'The Work van Byron Katie' ervaren.

“Byron Katie’s Work is een grote zegening voor onze planeet. De wortel van lijden is de identificatie met onze gedachten, de ‘verhalen’ die continu door ons hoofd gaan. The Work werkt als een vlijmscherp zwaard dat dwars door deze illusie snijdt en je in staat stelt zelf de tijdloze essentie van je wezen te kennen. Van daaruit komen vreugde, vrede en liefde stralend tevoorschijn als je wezenlijke natuur.” Eckhart Tolle

Locatie: Conferentiecentrum Samaya, Werkhoven.

Programma:

13:30 - 14:00 zaal open voor ontvangst
14:00 - 17:00 Netwerkbijeenkomst
17:00 - 18:00 Netwerkborrel/informeel napraten

De kosten bedragen €39 incl. BTW. (Vooraf te betalen, zie hieronder. Je ontvangt een BTW factuur.)

(Kom je met openbaar vervoer, laat dan hieronder even een berichtje achter om een carpool te organiseren vanaf station Bunnik en/of Driebergen. Wel zo makkelijk.)

Samaya heeft ook een bourgondisch biologisch-vegetarische keuken waar een heerlijke lunch wordt bereid. Als je wilt kun je hier voor € 16,50 lunchen. Meld dat dan tijdig rechtstreeks bij Samaya: mail naar info@samaya.nl

__________________________________________________

AANMELDEN voor deze bijeenkomst gaat als volgt:

1) Geef in de middelste kolom onder het kopje Jouw reactie  aan dat je komt door te klikken op het selectiebolletje vóór 'Je woont bij'

Zie je die optie niet boven de foto's van alle deelnemers, dan ben je niet ingelogd.

Log dan eerst in op deze online community (als je hier nog geen lid bent, dan eerst even gratis registreren. Ook als je wel al lid bent van LinkedIn!)

2) Betaal via deze link. (Als er meer dan 40 aanmeldingen zijn, dan zitten we vol. Een betaalde deelnemer gaat dan voor. Betaal dus snel.) Wijkt je naam af van de tenaamstelling van je rekening, mail me dan ook even.

---------------------------------------------------------------------------------------

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

  • Ik kom graag!

  • Ah.. Mooi, Byron Katie. Ik zit helaas in opleiding, maar wens jullie een bijzondere dag, wat vast gaat lukken met een begeleide middag met The Work!

  • Nieuw jaar, nieuwe inspiratie, ook voor het spiritueel ondernemers netwerk.

    The Work is een mooi handvat voor innerlijke ontwikkeling. Ik kom graag.

    Fijne zomer! Frouwke

This reply was deleted.