• Jan 28, 2013 from 15:30 to 20:30
 • Location: Conferentiecentrum Samaya
 • Latest Activity: Apr 29

Thema deze dag: Wat wil er bij mij ontstaan en hoe geef ik daar invulling aan?

De laatste bijeenkomst in 2012 was het thema 'hoe laat ik iets los'. Dat loslaten maakte ons vrij om in een nieuw jaar, een nieuwe cyclus met nieuwe energie, nieuwe dingen te realiseren. Wat wil er bij jou (je werk en je leven) ontstaan? Hoe geef je daar invulling aan? Welke rol speelt je omgeving daarin?

Ter voorbereiding op de netwerkbijeenkomst heb ik discussies (NING, LinkedIn) gestart met dezelfde vraag Wat wil er bij mij ontstaan en hoe geef ik daar invulling aan? Wat is jouw antwoord?

Locatie: Conferentiecentrum Samaya, Werkhoven.

Programma:

13:30 - 14:00 zaal open voor ontvangst
14:00 - 17:00 Netwerkbijeenkomst
17:00 - 18:30 Netwerkborrel/informeel napraten

Ben je niet in de gelegenheid om 's middags te komen, dan ben je welkom om alleen tijdens de netwerkborrel te komen om je met gelijkgestemden te verbinden.

We vragen een bijdrage in de kosten van €15 per deelnemer (€ 7,50 voor alleen borrel). Ter plaatse te voldoen.

Informatie over vorige bijeenkomsten vind je in de groep netwerkbijeenkomsten

(Kom je met openbaar vervoer, laat dan hieronder even een berichtje achter om een carpool te organiseren vanaf station Bunnik en/of Driebergen. Wel zo makkelijk.)

Samaya heeft ook een bourgondisch biologisch-vegetarische keuken waar een heerlijke lunch wordt bereid. Als je wilt kun je voorafgaand aan de bijeenkomst om 13:00 uur meelunchen. De kosten hiervoor bedragen € 16,10. Meld dat dan tijdig in een mailtje aan mij.

__________________________________________________

REGISTREREN voor deze bijeenkomst gaat als volgt:

Geef in de middelste kolom onder het kopje Jouw reactie  aan dat je komt door te klikken op het selectiebolletje vóór 'Je woont bij'

Zie je die optie niet boven de foto's van alle deelnemers, dan ben je niet ingelogd.

Log dan eerst in op deze online community (als je nog geen lid bent, dan eerst even gratis registreren)

---------------------------------------------------------------------------------------

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

 • Maandag was een erg fijne dag, een mooie afsluiter in een mooie rij inspirerende (en intensieve) dagen. Ik ben dankbaar voor de ontmoetingen die ik mocht hebben.

  Dit was voor mij de eerste keer en wat me eigenlijk best wel bij gebleven is, is de openheid van de contacten. Hoe mensen spraken over dromen en angsten. Hoe kwetsbaar mensen zich op durfden te stellen. En dat in een tijdsbestek van een paar uurtjes. Heel erg mooi en heel erg fijn.

  Dank jullie wel allemaal!

 • Afgelopen maandag is voor mij een dag van inspiratie geweest, waar heel veel mensen een positieve bijdrage aan geleverd hebben. Ondertussen vloeien er uit deze mooie dag ook acties, waardoor deze netwerkbijeenkomst werkelijk heeft gezorgd voor het uitbreiden van mijn persoonlijke netwerk. Ik ben blij dat ik een kleine bijdrage mocht leveren aan deze dag. Allemaal bedankt voor deze hele mooie dag! Ik houd me aanbevolen voor de volgende bijeenkomst!

 • Ook ik sluit me aan en heb heel erg genoten van de bijeenkomst en de hart-elijke ontmoetingen. Mooi om op deze manier in verbinding te kunnen blijven. Veel dank!

 • de ontmoeting met jullie allemaal is een inspiratie en ondersteuning die ik nu in mijzelf meedraag en het kwam heel plots precies op een heel cruciaal moment-perfect toe-val :). Het is zeker een superfijne kracht om nog meer te geloven in onze eigen ondernemingskracht/mogelijkheid op de manier van het hart op de manier van de nieuwe wereld die nu ontstaat. Ik kom heel graag weer :)!

 • Geven en ontvangen. Dank allen daarvoor. Tot een volgende keer.

 • Ik sluit me bij je aan Caspar. En dank Theo voor het initiëren van deze groep waarin ik gelijkgestemden ontmoet.

 • Ik wil graag iedereen heel erg bedanken voor de inspirerende bijeenkomst gisteren. Hartegroet, Caspar

 • Hannah, Ik heb het gezien, dank je.

  Wellicht tot morgen dan.

 • Hallo Theo,
  Mag ik aannemen dat je mijn afmelding als kennisgeving hebt aangenomen. Of krijg ik daar nog een bevestiging van?
  Groet...Hannah Jansen ( info@het-labyrint.com )
 • Helaas moet ik me afmelden. Toch iets te druk met voorbereidingen "Bewust & Verwen" event. Hopelijk graag tot de volgende keer! Yours in AwarenesStyling, Stijlelfje.

This reply was deleted.