• Apr 20, 2015 from 15:30 to 20:00
 • Location: Conferentiecentrum Samaya
 • Latest Activity: Apr 29, 2020

Afgelopen jaren hebben we uitgebreid de vraag Hoe maak ik contact met mijn innerlijk weten? onderzocht. Wil je weten hoe dat was, lees dan de verslagen nog eens. Dit jaar gaan we onderzoeken hoe we vanuit dat eigen weten in verbinding kunnen zijn met anderen.

20 april gaan we onder leiding van Jolanda Setz eerst onze eigen kracht, ons eigen 'weten' weer opzoeken en herkennen in een reis door onszelf en de kosmos en daarna in deze kracht een aardse wandeling maken naar en door het Labyrint. Daarna weten we onze plek in het geheel op intuïtieve wijze en vanuit daar gaan we de verbinding met de ander aan. Deze middag belooft een prachtige reis te worden om je levenspad weer in verbinding met jezelf, je bron van vitaliteit en je medemens te vervolgen.

Locatie: Conferentiecentrum Samaya, Werkhoven.

Programma:

13:30 - 14:00 zaal open voor ontvangst
14:00 - 17:00 Netwerkbijeenkomst
17:00 - 18:00 Netwerkborrel/informeel napraten

De kosten bedragen €39 incl. BTW. (Vooraf te betalen, zie hieronder. Je ontvangt een BTW factuur.)

(Kom je met openbaar vervoer, laat dan hieronder even een berichtje achter om een carpool te organiseren vanaf station Bunnik en/of Driebergen. Wel zo makkelijk.)

Samaya heeft ook een bourgondisch biologisch-vegetarische keuken waar een heerlijke lunch wordt bereid. Als je wilt kun je voorafgaand aan de bijeenkomst om 13:00 uur lunchen. De kosten hiervoor bedragen € 16,50. Meld dat dan tijdig rechtstreeks bij Samaya: mail naar info@samaya.nl

__________________________________________________

AANMELDEN voor deze bijeenkomst gaat als volgt:

1) Geef in de middelste kolom onder het kopje Jouw reactie  aan dat je komt door te klikken op het selectiebolletje vóór 'Je woont bij'

Zie je die optie niet boven de foto's van alle deelnemers, dan ben je niet ingelogd.

Log dan eerst in op deze online community (als je hier nog geen lid bent, dan eerst even gratis registreren. Ook als je wel al lid bent van LinkedIn!)

2) Betaal via deze link. (Als er meer dan 40 aanmeldingen zijn, dan zitten we vol. Een betaalde deelnemer gaat dan voor. Betaal dus snel.) Wijkt je naam af van de tenaamstelling van je rekening, mail me dan ook even.

3) Na betaling stuur ik een bevestiging en BTW factuur.

---------------------------------------------------------------------------------------

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

 • Hallo Roelof,

  Zou ik morgen vanaf station Driebergen-Zeist met je kunnen meerijden? Dit zou geweldig zijn. Ik hoor het graag, hartelijke groet, Ilona

 • Het wordt maandag prachtig weer! Dat is een extra bonus voor deze middag omdat we ook gebruik gaan maken van het labyrint. Fijn weekend en tot maandagmiddag. Er is nog maar een plekje over. Meteen betalen bij aanmelding en je bent verzekerd van je plaats.

 • Goeie avond, ik heb me net aangemeld en betaald. Zin in maandag! ben benieuwd! groetjes en fijn weekend!

 • Er zijn al 31 aanmeldingen voor de Netwerkbijeenkomst voor 20 april! Nog 9 plaatsen vrij.... Ik heb er weer heel veel zin in om te gaan begeleiden. Vooral als het weer zo mooi blijft.....het Labyrint krijgt dan iets extra magisch. Tot de 20e allemaal! warme hug, Jolanda

 • Hallo allemaal, Ik kom vanuit Amsterdam. Met wie kan ik meerijden vanuit A'dam of station Driebergen-Zeist?

 • Ik kom vanuit Harderwijk en kan iemand/meerdere meenemen.

 • Ik rij vanaf Lunteren, is er iemand die mee wil of die ik onderweg kan oppikken?

This reply was deleted.