• Jun 19, 2017 from 15:30 to 20:00
 • Location: Conferentiecentrum Samaya
 • Latest Activity: Apr 29, 2020

Last minute aanmelding:

Betaal via deze link.
Mail mij

Als zelfstandig ondernemer moet je veel in huis hebben om je bedrijf succesvol te maken. Je kunt je niet beperken tot de eigenschappen die ‘traditioneel’ bij je eigen sexe horen. Het is nodig dat je als man ook vrouwelijke kwaliteiten kunt inzetten en als vrouw ook mannelijke kwaliteiten. Hoe krijg je daar nu toegang toe? En hoe breng je daar een voor jou kloppende balans in?


Deze workshop inventariseren we eerst welke vrouwelijke en mannelijke kwaliteiten ondernemers nodig hebben. Met welke van die kwaliteiten van je eigen en het andere geslacht heb jij moeite? Welke zou je graag beter kunnen inzetten? Welke kwaliteiten zijn vanzelfsprekend voor je? Vervolgens gaan we met opstellingen aan de slag en krijg je in een demonstratiesessie te zien hoe je je kunt verhouden tot de (door jou uitgekozen) kwaliteiten van je eigen en het andere geslacht die jou als ondernemer verder kunnen helpen. Nadat het een keer is voorgedaan en heldere instructies zijn gegeven, gaan we in groepjes werken. Zo komt iedereen aan de beurt met een eigen opstelling.

Caroline Franssen werkt zo’n vijftien jaar met opstellingen en heeft een eigen methodiek BEELDKRACHT® ontwikkeld. Daarin verbindt ze het intuïtieve van opstellingen en collectieve patronen met het concrete, alledaagse. Resultaat is dat mensen vrij worden van oude trauma’s, regie krijgen over hun eigen gedachten, gevoelens en energie en vrij in actie kunnen komen. Haar doel is dat mensen volledig tot hun recht komen in hun relaties en hun werk. Haar vorige workshop voor het SON “Ben jij je bedrijf of heb jij een bedrijf?’ leidde tot diepgaande ervaringen en belangrijke nieuwe inzichten bij de deelnemers.

Weten hoe het de vorige keren was? Lees dan de verslagen van vorige bijeenkomsten. 

Locatie: Samaya, Werkhoven.

Programma:

13:30 - 14:00 zaal open voor ontvangst
14:00 - 17:00 Netwerkbijeenkomst/workshop
17:00 - 18:00 Netwerkborrel/informeel napraten

De kosten bedragen €39 incl. BTW. (Vooraf te betalen, zie hieronder. Je ontvangt achteraf een BTW factuur.)

__________________________________________________

AANMELDEN voor deze bijeenkomst gaat als volgt:

1) Geef in de middelste kolom onder het kopje Jouw reactie  aan dat je komt: klik op het selectiebolletje vóór 'Je woont bij'

Zie je die optie niet, dan ben je niet ingelogd.

Log dan eerst in op deze online community (of, voor niet-leden, registreer je eerst even gratis.)

2) Betaal via deze link. Wijkt je naam af van de tenaamstelling van je rekening, mail me dan ook even.

----------------------------------------------------------------------------------
Annuleringen:
Tot 5 dagen voor de bijeenkomst: 100% retour - €1 transactiekosten
 
Tot 1 dag voor de bijeenkomst: 50% retour 
Zonder afmelding: 0% retour

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

 • Als aanvulling volgt hierna nog een persoonlijk stukje van Annemarie Reimert

  Ik heb alleen gerepresenteerd en begeleid. De opstellingen die we gedaan hebben brachten stevige thema’s aan de oppervlakte. En ik was dan ook heel blij dat Caroline af en toe langs kwam. Zowel als iemands minst favoriete eigenschap (twijfel) als meest favoriete eigenschap (toewijding) heb ik ervaren dat het heel nauw luistert wat er precies gezegd wordt. En tijdens het begeleiden kwam ik er - ondanks een opleiding in het begeleiden van opstellingen - toch niet uit. Caroline is meesterlijk in precies de juiste woorden kiezen. Zij ziet in een oogopslag wat er in ‘het systeem’ aan de hand is en welke interventie nodig is. En wellicht nog een ter overdenking: in hoeverre representeert iemand een eigenschap van de ander of projecteren representanten soms/onvermijdelijk ook dingen van zichzelf?

   

 • Verslag

  Me Tarzan You Jane 19 juni in Samaya

   

  Op een prachtige plek, op een zonovergoten dag beleefde ik mijn eerste bijeenkomst van SON met als thema ondernemen vanuit mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten. Met een mooi gezelschap van 20 vrouwen en 5 mannen startten we de bijeenkomst met aankomen in een kring en daarna een voorstel ronde. Onder de bezielende leiding van Caroline Fransen mochten onze 2 “charmante assistenten” op 2 verschillende “flappen” de – en + kwaliteiten van vrouwelijke en mannelijke ondernemers naar voren brengen. Het begrip ondernemers werd denk ik breed geïnterpreteerd en mannelijk en vrouwelijk ook los van het geslacht. Op de foto’s zie je het resultaat.

   

   4554201852?profile=original

   

  4554201454?profile=original

   

   

   

   

   

  Theo mocht vervolgens proefkonijn zijn en een plus en – min van beide kanten benoemen. In totaal dus 4 eigenschappen.

  Voor Theo was het kwartet emotioneel afhankelijk, verzachtend, autoritair en leiderschap. Theo werd gevraagd om hier representanten voor te vinden en te vragen om een plek in te nemen. Caroline begeleide vervolgens de opstelling. Op de foto het eindbeeld.

  4554201683?profile=original

  Caroline gaf een aantal statements:

  1)   Alles wat je projecteert (spiegelt) op de ander zit ook in jezelf

  2)   Alles wat je het meest tegenstaat moet je integreren in jezelf

  3)   De sleutel is te zeggen/ervaren/voelen: “jij hoort bij mij”… dat kan je je bewust worden door teksten als ik vond je stom, wilde je niet zien etc en daarna ik wil je graag leren kennen, jij hoort bij mij, dankjewel, ik hou van je…

  4)   Alles wat je ontkent heb je ook gewoon. Als je dat doorhebt maakt het je completer en dan kan je ook meer bereiken als ondernemer.

  Hiermee gingen wij in kleine groepjes aan de slag.

  En ja hoor bij kwam het ook zo uit. De verbinder, risico nemen, autoritaire en sorry dat ik besta. Het meeste had ik “te doen ”met sorry dat ik besta”. Risico nemen en de verbinder hielpen me hierbij en ik mocht inzien dat de autoritaire een beschermende rol heeft naar sorry dat ik besta. Met kleine stapjes wist ik me gesterkt door het drietal zachtjes te verbinden met sorry dat ik besta die zich vervolgens meer gezien voelde en begon op te leven. Een ontroerende ervaring die ik nu 3 dagen later nog met me meedraag.

   Theo en vooral Caroline en alle aanwezigen bedankt van een inspirerende, verdiepende middag waarbij ik me omringd voelde door gelijkgestemden.

  Yolande van Wijk

  www.commundocoaching.nl

   

   

   

 • Is er iemand met wie ik kan meerijden naar het conferentiecentrum vanaf Amsterdam, Utrecht of Houten Castellum? 

  Ik hoor het graag. Ik ben te bereiken op 06-17004106.Dank je wel alvast!

  Hartelijke groet,

  Marga

 • Veel sterkte en beterschap Wim!

 • Helaas moet ik bij deze annuleren. Ik ben op m'n hoofd gevallen en heb een hersenschudding. Misschien een volgende keer.

  Groet, Wim

 • Hallo, Ik kom met het OV vanuit Amsterdam. Als ik met je kan meerijden vanaf Amsterdam, Utrecht of Houten hoor ik dat graag. Ik ben te bereiken op telnr. 06-17004106. Of per mail margawijman@mind4energy.nl. Dank je wel alvast.

  Hartelijke groet,

  Marga Wijman

 • Had me zeer interessant geleken, ben op die dag helaas verhinderd!

  Met warme groet,

  Edith Hagenaar
  http://www.sunshineforthesoul.nl
  ***** reach for the stars * surrender to the flow of life * love to the fullest *****

This reply was deleted.