Vanuit Tientjes train ik NLP aan groepen mensen voor wie dingen niet allemaal zo vanzelfsprekend (meer) zijn. NLP is duur. NLP is enorm effectief. Op Commitments, het instituut waar ik mijn opleiding kreeg, riepen ze altijd: "NLP op elke straathoek." Ik verweet hen vaak dat ze toch wel veel straathoeken overslaan met een opleiding van een kleine € 3000,=.

Zo is de Tientjes opleiding ontstaan: elk jaar krijgen max 16 mensen die erg weinig geld hebben, een opleiding op basis van Pay it Forward. Je krijgt de opleiding en doet iets moois terug voor de maatschappij. Ik train die groep nu voor het 3e jaar.

Er zijn ook grote groepen mensen die meer hebben dan niks, maar geen 3000,=. ZZPers behoren daar vaak toe. Ik ben ook ZP-er en heb niet zo gek veel nodig, maar moet wel mn geld verdienen, dus ben ik opnieuw naar Frank Bruining gestapt om te kijken of Tientjes ism Commitments een NLP voor ZP kan neerzetten tegen kostprijs. Gewoon om mensen die kans te geven. NLP op elke straathoek. Was ok. Heb contact gezocht met Ronald van S2M en die was meteen enthousiast over dit plan.

S2M sponsort de ruimte nagenoeg helemaal, ik verdien wat en kan zo de opleiding aan 16 ZP-ers aanbieden voor €750,=. Samenwerking tussen Tientjes, Commitments en S2M.
Complete NLP practitioners, incl internationaal erkend certificaat. Wordt gegeven op S2M Maarssen. Wie interesse heeft is welkom.

 Data:

29 en 30 maart

18 en 19 april

21 en 22 mei

14 en 15 juni

2 en 3 juli

23 en 24 augustus

10 en 11 september

1 en 2 oktober

26 en 27 oktober certificering in Klundert

 

De dagen duren van ongeveer 10.00 tot ongeveer 16.00 uur.

Daarin zit 2x pauze voor koffie en thee (verzorgt S2M) en een keer een pauze van drie kwartier tot een uur voor je lunch, die breng je zelf mee.

Je krijgt een syllabus.

Handig is als je zelf zorgt voor schrijfmateriaal en papier.

 

Ik heb plaats voor maximaal 16 mensen, vanaf 10 deelnemers gaat het door.

Er zijn nog plaatsen vrij.

 

Staat NLP op je verlanglijstje: kijk dan of je deze kans wil gebruiken, je zult er geen spijt van krijgen.

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk