De Reis.

 http://meeopreis.weebly.com/

Op Reis biedt op creatieve en inspirerende wijze reizen naar en in jezelf aan, om zo het bewustzijn, inzicht, groei en transformatie op gang te brengen. De gekozen locaties sluiten aan op deze innerlijke reis, waarin de natuurlijke omgeving een factor is die actief bijdraagt aan, en betrokken wordt in het gekozen pad. Soms letterlijk, outdoor.
Op reis biedt een gevarieerd programma van workshops waarin gebruik wordt gemaakt van verschillende werkvormen en toepassingen om alle aspecten van de reis aan bod te laten komen. Daarnaast is er tijd voor ontspanning en rust, lekker eten en drinken en samenzijn.

 

De opzet.

 

Ons uiteindelijke doel is om 8 daagse workshopreizen naar Kreta te gaan organiseren die zijn zoals deze try-out, maar dan uitgebreider. Op een mooie locatie aan de kust van Zuidwest Kreta, het godeneiland onder de zon in Koutsouras  in appartementen-complex Okeanis. Om ons programma goed af te stemmen organiseren we in mei een try-out midweek om de workshops te draaien en feedback te krijgen op wat we doen/aanbieden. Jouw hulp is dus welkom en in ruil daarvoor betaal je alleen kost en inwoning voor deze dagen.

 

De basis.

 

We werken met als basis de chakra’s vanuit het werkboek van Anodea Judith. Dat is voor ons geen zweverig gebeuren maar een heel concrete kapstok die ons allerlei tastbare mogelijkheden biedt om de workshops extra inhoud en vorm te geven, die zowel lichaam als geest in beweging zetten. In rust én activerend, in klank, beeld en beweging. We streven naar een programma wat inhoudelijk voor zowel mannen als vrouwen aantrekkelijk is.

 

Voor wie?

 

Voor mannen en vrouwen tussen de ca. 30 en 65 jaar, die geïnteresseerd zijn om naar zichzelf te kijken, mee te doen aan de workshops en die ons goede feedback/feed forward willen en kunnen geven op het programma.

 

 Website van Op Reis

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk