• Aug 17, 2014 at 3:00 to Oct 8, 2014 at 14:00
  • Location: El Paso, La Palma, Canarische Eilanden, Spanje
  • Latest Activity: Apr 29, 2020

Er zijn vele mogelijkheden om er even uit te gaan, en terug in jouw energie, in jouzelf te komen. Je kunt op vakantie gaan, ergens aan het strand liggen, of gaan wandelen in de bergen.
Ik, Michael, bied jou, alleen of samen met jouw partner/vriend/vriendin, een alternatief. Een alternatief waarvan jij/jullie de invulling grotendeels zelf bepalen.
Op het Canarische eiland La Palma bied ik retraites aan, die op maat worden samengesteld en verzorgd. Jij vraagt, ik draai. Wil je een week met tantra, dan kan dat. Wil je zonder, dan is dat ook OK.
Deze retraites zijn bedoeld voor individuen, in enkele gevallen samen met de vaste partner.

Het programma van deze retraite-/tantraweek wordt geheel afgesteld op jouw/jullie wensen, met dien verstande dat ik samen met jullie niet alleen bekijk wat jullie wensen zijn, maar ook wat jullie nodig hebben en wat jullie wel of niet aankunnen - ofwel waar jullie grenzen liggen.

Een Privé retraite/tantraweek richt zich op individuen en koppels. Het is fijn als je geen problemen hebt met naakt en dat je goed in je vel zit. Niet alleen omdat er wellicht (afhankelijk van jullie wensen en ervaring) oefeningen bloot gedaan worden, maar vooral ook omdat het klimaat op La Palma regelmatig uitnodigt tot naaktrecreatie. Het hele jaar door zijn er periodes waarop de temperatuur het toestaat om deels buiten te werken. Het is de bedoeling om de middagen zoveel mogelijk vrij te houden, zodat je, als je dat wilt, het prachtige eiland kunt verkennen.

Locatie: Deze workshop wordt gegeven door Michael op zijn plek op het Canarische eiland La Palma.
Data: in overleg.
Kosten: €795 p.p./week. Kom je alleen, dan reken ik €995/week. Alle bedragen zijn incl. overnachtingen, maaltijden en drinken, excl. reiskosten. Verlenging van de week is soms mogelijk à €95 p.p./dag (incl. maaltijden).

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

  • Data in overleg, ofwel jij bepaalt wanneer (en dus niet de hierboven vermelde data),

This reply was deleted.