• Sep 24, 2018 from 15:30 to 20:00
 • Location: Conferentiecentrum Samaya
 • Latest Activity: Apr 29, 2020

Je bent als ondernemer erg goed in je vak. Je doet dat met passie en toewijding. Maar hoe zorg je er nou voor dat de klanten- en dus de geldstroom op gang blijft?

Op internet kun je heel veel tips en trucs vinden. Je website optimaliseren, gratis cadeaus weggeven, netwerken, VIP programma’s en webinars. Ook zijn er spirituele adviezen die juist zeggen dat je moet ontspannen, visualiseren, the law of attraction toepassen en dat je door mediteren klanten kunt aantrekken. Wat is nou waar? Hoe vind je de juiste balans tussen zijn en doen, tussen naar buiten gericht en naar binnen gericht, tussen actie en ontspanning, tussen vrouwelijk en mannelijk?

Martijn Meima, al meer dan 10 jaar expert op het gebied van intuïtie en ondernemerschap zal deze bijzondere middag verzorgen. Hierin ga je jouw eigen marketingaanpak ontdekken. Martijn gelooft niet in één aanpak die voor iedereen werkt. Iedereen is uniek en dat vraagt dus ook een unieke marketingaanpak.

Door middel van praktische intuïtieve oefeningen die je later zelf nog een keer kunt doen, maak je contact met de intuïtieve onderstroom en welke informatie daar voor jou en jouw bedrijf beschikbaar is. Door middel van werkvormen met o.a. opstellingen en visualisaties zul je ontdekken wat voor jou nodig is om meer klanten aan te trekken. Welke stap moet jij nemen?

Een workshop van Martijn staat altijd garant voor diepgang, inzicht, praktisch ervaren, humor en energie. Martijn heeft als trainer en business coach vele ondernemers geholpen om een manier van ondernemen en marketing te vinden die bij hun past. Hierdoor wordt ondernemen leuk en rendabel. Bovendien dragen intuïtieve ondernemers ook nog iets moois bij aan de wereld.

Kennismaken met Martijn? “In 5 Stappen Succesvol Intuïtief Ondernemen”.

EXTRA: Wegens succes herhaald: professional fotograaf Etienne Oldeman maakt, als je wilt, voor slechts €25 een portretfoto van je, tevens geschikt als profielfoto op sociale media. Etienne, van oorsprong organisatieadviseur, besloot 8 jaar geleden zijn hart te volgen en is sindsdien professioneel fotograaf. Als spiritueel bevlogen mens is hij vooral geïnteresseerd in mensen en weet deze op een heel natuurlijke manier in beeld te brengen, zelfs mensen die zichzelf niet fotogeniek vinden. De vorige bijeenkomst kreeg hij veel enthousiaste reacties.
Een mooie gelegenheid dus om jezelf professioneel in beeld te brengen. Hij staat vanaf 12.30 en tijdens de borrel voor je klaar. Bij mooi weer kan het ook in de prachtige tuin van Samaya.

Lees hier de verslagen van vorige bijeenkomsten. 

Programma:

13:30 - 14:00 zaal open voor ontvangst
14:00 - 17:00 Netwerkbijeenkomst/workshop
17:00 - 18:00 Netwerkborrel/informeel napraten

Kosten €39 incl. BTW. (Vooraf betalen, zie hieronder. Je ontvangt achteraf een BTW factuur.)

----------------------

AANMELDEN voor deze bijeenkomst gaat als volgt:

1) Klik in de middelste kolom onder het kopje Jouw reactie  op het selectiebolletje vóór 'Je woont bij'

Zie je die optie niet, dan ben je niet ingelogd.

Log dan eerst in op deze online community (Registreer je zo nodig eerst even.)

2) Betaal via deze link. Mail me even als je naam afwijkt van de tenaamstelling van je rekening.

-------------------------
Annuleringen:
Tot 5 dagen voor de bijeenkomst: 100% retour - €1 transactiekosten 
Tot 1 dag voor de bijeenkomst: 50% retour 
Zonder afmelding: 0% retour

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

 • Ik heb er zin in!

 • Is er wellicht iemand die vanuit Arnhem reist en kan ik dan meerijden.

  Ik wil graag deelnemen, maar heb die dag geen auto.

 • Dank je wel, Theo!

  Voor de organisatie en het kunnen betalen via werkende link!  /|\

  Vriendelijks, Yvonne

This reply was deleted.