De stille week is een inspirerende en intensieve 9-daagse ervaringsweek in Val Sinestra die je in diepe innerlijke stilte, rust en kalmte brengt.

Als je stil wordt dan ga je voelen wie je werkelijk bent. Daarvoor hoeft het buiten je niet stil te zijn. Het gaat erom dat alle ik figuren die in jou nog met elkaar in gesprek zijn verstommen. Je luistert niet meer. Je denken stopt. Dan ga je je goddelijke vonk of deel van de bron zijn voelen en integreren in wie je bent. Een diepe connectie met het eeuwige en met ‘ik ben’. Dan ben je eenvoudigweg je zelf.

De energie van de stille week, van oudsher de week voor Pasen, staat in het teken van het zogeheten ‘Grand Cross’ dat op 4/5 april aan onze hemel staat en samenvalt met een volledige maaneclips. Een planeetstand die een energetische wervelstorm teweeg brengt. Met de volledige zoneclips twee weken van te voren staat voor je klaar om te openen in het Christusbewustzijn. Je essentie komt aan de oppervlakte, je ware potentieel opent en goddelijke krachten komen tot je beschikking.

Stap voor stap kom je in het eerste deel van de week tot een ongekend diepe verstilling in jezelf. Met de groep en de prachtige omgeving als spiegel ontdek je waar je nog reageert vanuit automatische programma’s, gedrag en vanuit onbewuste lagen. Steeds meer kom je tot rust, stopt het reageren op, het tevreden stellen van, het afwijzen of wegduwen van de ander. Je mind, ego, persoonlijkheid en de meester in jou ontspannen en komen in dienst te staan van je ware zelf. De verhalen nemen af, het lawaai en de drukte stoppen tot je niets meer in woorden hoeft uit te drukken en het werkelijk stil wordt. Je valt door je buik, door je onderste chakra’s heen in overgave. Daar ben je de onschuld zelf, daar vertrouw je op het goddelijke dat je bent, kunt erin ontspannen, tegenaan leunen. Daar kom je in verbinding met je zuivere verlangen, met wie je werkelijk bent, hoe jij je wenst uit te drukken in dit leven en je hoofddoel. Zijpaden laat je los.

Focus, doelgerichtheid en manifestatie vanuit je essentie kun je tegemoet zien. Van daaruit ontdek je in de tweede helft van de week hoe je bij jezelf en bij je buikgevoel blijft als je zorgvuldig weer gaat handelen, stappen neemt en gaat spreken. Niet langer is het een ik figuur die de richting bepaalt. Je volgt je lichaam, je organsime. Dan zijn het je voeten die je volgt en is het je buik die spreekt en handelt.

Het dagprogramma bestaat uit integratie in het lichaam door bewegingssessies, krachtige helende transmissies, activaties, inwijdingen, reading en healing, ceremonies en het oefenen van je vaardigheden. In de loop van de week zijn we steeds meer samen in stilte om verderop in het programma vanuit stilte opnieuw in beweging te komen. Als een wedergeboorte zal het zijn.

Na deze week kun je vanuit je diepste kern zeggen ‘ik ben stil’.

Wat kun je verwachten?

  • Een prachtige verblijf met 9 overnachtingen in het Zwitserse hotel Val Sinestra.
  • Inclusief reis, verblijf, 6 dagen intensieve begeleiding en sessies met reading, healing activaties, ervaringen en oefeningen, 2 vrije dagen en een terugkomdag in Nederland voor verder integratie en verankering.
  • Je gaat diep naar binnen en kom tot rust, kalmte en verstilling in jezelf
  • Je komt in verbinding met je diepste verlangen in je hart en buik
  • Je blijft rotsvast bij je eigen gevoel en impuls
  • Je gaat (nog meer) leven vanuit je ware zelf
  • Je leeft vastberaden heelheid

Prijs

1.050 euro inclusief een prachtig volledig verzorgd verblijf van 9 overnachtingen in het Zwitserse hotel Val Sinestra, reis, 6 dagen intensieve begeleiding en sessies met reading, healing, activaties, ervaringen en oefeningen, twee vrije dagen en een terugkomdag in Nederland voor verdere integratie en verankering.

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk