• Dec 9, 2016 from 12:00 to 19:00
  • Location: "GezondheidsCentrum Parkstraat",
  • Latest Activity: Apr 29, 2020

The 3rd Eye

Wil jij ook kunnen vertrouwen op jouw intuïtie en innerlijk leiderschap, kom dan ook!

In deze tijden van verandering, worden we uitgenodigd om de natuurlijke leider in ons zelf te activeren.  Ons hart, geleid door onze onzichtbare gids en dierbaarste vriend ‘intuïtie’, wijst ons de weg.  Onze intuïtie herkennen we optimaal wanneer aandachtig genoeg zijn. Gegrond in onze kracht. Geworteld als een boom in de aarde en zijn we in staat ons te verbinden met de hemel, deze synthese bekrachtigt het innerlijke weten.

Deze dag onderzoeken we de stappen die nodig zijn om lichaam en geest te verbinden en bewust te worden van deze zacht  fluisterende stem, die de volledige aandacht en vertrouwen vraagt om ons te leiden, door alle verwarring heen. Geworteld in zelfvertrouwen, is ons 3e oog een poort naar hogere bewustzijn dimensies die wachten om herontdekt te worden en/of  verfijnd afgestemd te worden.

We initiëren stap voor stap alle chakra’s met behulp van ademhaling, dans, Ki, visualisatie, meditatie eye gazing en nog veel meer, waarna  je zelf verder kunt. Daarbij werken we ook met de unieke trance activator, de Pandora Star, voor een onvergetelijke ervaring!

 

Wat fluistert je intuïtie nu in, wil je ook komen?

Meld je nu aan via vibekeevenhuis@gmail.com

René Ontsenk en Vibeke Deva Evenhuis zijn katalysators voor deze dag. Gezamenlijk met een kleine groep onderzoeken we de stappen om je 3e oog weer te openen voor innerlijk leiderschap en zelfstandigheid. Ervaring is niet nodig.

 

 9 December 2016  Vrijdag  : 10.00 -17.00 uur Gezondheidscentrum Parkstraat, Arnhem (Gld).

9:30 deur open, 16:30 afronding. Prijs: €77,- Inclusief: koffie/thee. Exclusief: Lunch, parkeergeld.

Kijk voor informatie op www.vibekeevenhuis.com of www.reneonstenk.nl

of bel 026-3511336.

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk