Vrouwengroep - Gezelligheid, Support en (eigen) Wijsheid

Investeer in jezelf en kom mee doen aan de vrouwengroep van Hart en Ziel. Drie maanden lang gaan we aan de slag met verschillende aspecten van het vrouw zijn, vrouwelijkheid en de sterke en minder sterke punten van vrouwen. Alle onderwerpen die vrouwen belangrijk vinden zoals: balans werk-gezin, assertiviteit, verwachtingspatronen, rolverdeling en emotionele voldoening komen aan bod.

Elke avonden werken we met verschillende technieken zoals visualisaties en EFT om onze vrouwelijkheid in balans te brengen en steeds meer in onze eigen kracht te staan.

Donderdagavond 12 april 21.00-22.20 Vrouwenzacht

Deze avond gaan we aan de slag met onze vrouwelijke zachtheid. Vaak gezien als een zwakke plek in onze steeds harder wordende maatschappij. Jezelf blijven is vaak moeilijk, want al gauw wordt je als zwak gezien.
Kom in het reine met je eigen zachtheid en wees jezelf.

Donderdagavond 10 mei 20.00-21.20 Vrouwenkracht

Vrouwenkracht: vaak een stille kracht op de achtergrond. De reden dat het gezin op rolletjes loopt, de boterhammen altijd gesmeerd zijn en de sociale verplichtingen gedaan worden. Maar ook de oerkracht die vrijkomt bij het baren van kinderen of het verdedigen van onze geliefden.
Kom deze avond je eigen kracht ervaren en laat het je verbazen.

Donderdagavond 7 juni 20.00-21.20 Vrouwenmacht

Vrouwenmacht wordt zeker onderkend in onze maatschappij. Vrouwelijke intuïtie, de vrouw achter de succesvolle man en vrouwelijke verleiding wordt allemaal genoemd.
Ook zin om je eigen macht te voelen, onderkennen en integer te gebruiken?

Tijd: vanaf 20.00 of 21.00
Benodigdheden: evt. een notitieblok
Prijs: 75 euro voor 3 avonden of 30 euro per avond

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk