• May 26, 2017 from 16:00 to 18:00
  • Location: Vlierhof
  • Latest Activity: Apr 29, 2020

We wandelen en geven je vragen voor onderweg mee. Deze vragen helpen je helder te krijgen wat je wilt, te accepteren hoe het nu is en om in actie te komen. We besteden aandacht aan denken, voelen en willen. Je krijgt oefeningen die je helpen hier en nu contact te maken met jouw eigen wijsheid. We wisselen wandelen, energetische oefeningen, geleide meditaties en stilte af. Je hoeft voor dit weekend geen geoefende wandelaar te zijn.

Voor wie?
Dit weekend is voor jou als je een volgende stap wilt zetten op jou pad. En als je dat wilt combineren met wandelen, ben je van harte welkom.

Waar en wanneer?
De Vlierhof is een hoeve net buiten Nijmegen. We beginnen vrijdagmiddag om 14:00 uur en eindigen zondagmiddag om 16:00 uur.

Hoeveel? Je betaalt mij wat het programma je waard is met een minimum van € 100. De kosten voor verblijf variëren van € 83 voor een plekje op de camping tot maximaal € 148 voor een eigen kamer. Wil je een kamer delen dan betaal je € 118. Deze bedragen zijn inclusief alle maaltijden en betaal je zelf aan Vlierhof.

Wie begeleiden dit weekend?
Deze workshop wordt verzorgd door Anne-Marie Reimert en Anutosh van Varik als hij niet in India is. Anutosh is oprichter van Vlierhof. Anne-Marie is van oorsprong begeleider van veranderingsprocessen en trainer/coach. Beiden hebben meerdere lange pelgrimstochten gemaakt.

Opgeven doe je door me een mailtje te sturen.

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk