Op 30 oktober zal Jan Diek van Mansvelt ons meenemen in een verkenning naar het element Ether, als aansluiting op de eerdere cursusdagen (deze dag is ook apart te volgen..

Is het onstoffelijke uniform, overal het zelfde en ongrijpbaar? Zijn er energiedimensies te ervaren en onder woorden te brengen? Zijn termen als ‘etherisch’ en ‘astraal’ mystiek of bruikbaar? Wordt de werkelijkheid nóg wezenlijker als we ‘over de rand’ kijken? Is daar iets te zien voor een normaal, praktisch mens? Naast O2 zal Jan Diek ook ingaan op de veelbesproken stikstof, CO2 en waterstof.

Jan Diek van Mansvelt wil ons in een aantal oefeningen instrumenten aanreiken om in de wereld van ‘onbenoembaarheden’ enigszins thuis te raken. Door oefeningen af te wisselen met korte beschouwingen en ervaring uitwisselingen belooft dat een dag vol ontdekkingen te worden, met ontspannende inspanningen.

  

Ook gaat hij in op zijn nieuwste boek:

Wonderen van Ontwikkeling presenteert een respectvolle blik op ontwikkelingen in de levende natuur die als dienende partner van mensen verschijnt. De plant vertegenwoordigt hier de natuur.Nauwkeurige waarneming van het groeiproces bij planten levert een verrassende ontdekking op: je kunt zo ook kijken naar ontwikkelingen bij de mens én zijn projecten. De knoop blijkt daarbij centraal te staan: hij kondigt metamorfose aan. Metamorfose is de ultieme kunstgreep van het wezen om aan stilstand te ontkomen en ontwikkeling te bewerken. Dit boek is een poging het wezen aan het werk te zien.  Te bestellen via: https://uitgeverijvanwarven.nl/wonderen

  

Locatie: Beauforthuis, Driebergen, zie Beauforthuis

Kosten: euro 125  (incl. 21% btw en avondeten, op verzoek is korting mogelijk voor beperkt aantal deelnemers)

Opgave: info@gaiasira.nl, meer info: https://www.gaiasira.nl/index.php/kalender/148

 

LET OP: als je je opgeeft gaan we ervan uit dat je klachtenvrij bent. Op de dag zelf mag je je afmelden ivm klachten en dan krijg je je geld terug. Voor de mensen die komen zullen we een vragenlijst klaarleggen ivm corona.

 

 

7992603683?profile=RESIZE_710x

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk