In deze workshop komen het hoogste Licht en de nieuwste coderingen uit het 5de Dimensionale binnen in je systeem. De Poort naar de 6de tot en met de 10de Dimensie gaat open! Absolute zekerheid van zuiverheid, toestemming om te manifesteren en de glasheldere scherpte vanuit het Diamanten Licht/Liefde staan tot je beschikking. Met Satsang, oefeningen, krachtige helende transmissies, inwijdingen en individuele reading en healing open je meer en meer als de Diamant die je werkelijk bent.

Met het afdalen van het Diamanten Licht zijn Innerlijk Heilig Huwelijk, alle vermogens uit voorgaande levens, voltooiing van het volledige Karma, voltooiing van het Eenheidsbewustzijn en Godsrealisatie voor iedereen bereikbaar. Een nieuwe geboorte en transformatie van de diepste persoonlijke en collectieve pijn staat je te wachten. Jarenlang trainen, oefenen en ploeteren is niet meer nodig. De zuiverste transformerende krachten zijn nu beschikbaar.

Het is nu tijd om op te staan voor zuiverheid en harmonie en die intrinsieke waarden in je omgeving af te dwingen. Geen mantel der Liefde meer, geen ontkenning of bedekking. Jij bent dat stralende Licht dat overal doorheen stroomt/snijdt en zichtbaar maakt waar het werkelijk om gaat. Niet langer wacht je af maar nu sta je op. Jouw persoonlijkheid wordt direct overschreven als jij dat nog niet zelf kunt. Het Diamanten bewustzijn wacht niet af of jij er klaar voor bent maar neemt zonder overleg het voortouw om met het grootste gemak de Schaduw in het Licht te zetten, de zwaarte weg te nemen en jouw stralendheid te activeren.

Met jouw deelname ondersteun je het opbouwen van Centrum Kristallijn. Een centrum voor de Diamanten nieuwe tijd, middenin de stad, middenin het leven.

> Prijs: 95 euro

> Er is plek voor 20 deelnemers

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk