Heb je het idee dat jouw foto's niet laten zien wat jij zag?

Lijken jouw foto's op plaatjes die je al eens ergens gezien hebt?

Wil je weten hoe je mooie foto's kan maken?

 

Omschrijving:

Deze cursus is een kennismaking met de discipline en het plezier van direct zien en met fotografie die op waarneming is gebaseerd. Directe visuele waarneming is fris, levendig en in het nu. We hebben allemaal het inherente vermogen deze wakkere momenten te ervaren waarin we contact maken met de wereld zoals het is.

Hoe?

Gedurende deze 3 dagen gaan we door middel van visuele oefeningen en foto-opdrachten de wereld van vorm onderzoeken en ontleden, en gaan we écht kijken. We gaan vertrouwen ontwikkelen in de mogelijkheid om direct contact te maken met wat we zien. De oefeningen brengen ons terug naar de open ruimte, van waaruit we op pad gaan met een foto-opdracht om dit te gaan oefenen. Deze ervaringen kunnen we zeer precies, helder en waarachtig met onze camera uitdrukken.

Voor wie?
Deze workshop is bedoeld voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in het proces van waarneming, en hoe dit zo eenvoudig mogelijk uit te drukken met de camera. Zeer toegankelijk voor zowel beginnende als gevorderde fotografen.

Geheel digitaal. Een digitale camera met een minimum pixelvermogen van 5.0 met een verwisselbare geheugenkaart is een vereiste.

Leraar: Hèlen A. Vink

Aanmelding en info: helen@miksang.nl

06-53525759

Prijs: €375 inclusief het Miksang cursusboek

 

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk