• Mar 26, 2019 from 15:00 to 19:00
  • Location: Mensenkind
  • Latest Activity: Apr 29, 2020

Wil jij ervaren wat de sleutel is tot flow en presence? Wil jij vanuit gemak werken? Doen wat klopt voor je in plaats van doen wat ‘moet’? Leren aanvoelen wat de volgende stap is? Je gevoel volgen, maar niet opgeslokt worden door gevoelens? In onze workshop kun je leren hoe je zulke patronen kunt doorbreken. Met ervaringsgerichte oefeningen ‘by-passen’ we je hoofd en leer je echt wat nieuws. Op een manier die beklijft.

Herken je een of meerdere van deze ‘worstelingen’?

  • dat je hard werkt maar je initiatief of bedrijf nog niet stroomt
  • dat je veel nadenkt over wat je te doen hebt en of je het wel goed doet
  • dat je het lastig vindt om in alle drukte de juiste prioriteiten te stellen
  • dat je de neiging hebt in de actie te schieten als je het even niet meer weet
  • dat je van alles voelt en ervaart en je regelmatig even moet terugtrekken om tot jezelf te komen.

In onze workshop leer je hoe je zulke patronen kunt doorbreken. Met ervaringsgerichte oefeningen ‘by-passen’ we je hoofd en leer je echt wat nieuws. Op een manier die beklijft!

Kom in de flow door stil te staan en je intuïtie te volgen

Als ondernemer en creator zet je verschillende van je kwaliteiten in: ratio, voelen en een dieper weten. Als alles samenkomt, ben je in de flow. Als je meer gaat voelen en de ‘wijsheid’ achter elke kwaliteit gaat ontdekken, ontstaat er een staat van presence, oftewel meer in het NU te leven.

De sleutel tot flow en presence? Stilstaan en waarnemen wat er werkelijk gebeurt, en van daaruit handelen. Jouw volledige aanwezigheid, de kracht van waar jij voor staat, jouw aanwezigheid en je focus van binnenuit.

In deze workshop ga je oefenen met het volgen van je gevoel en dieper weten. Met ervaringsgerichte oefeningen ‘by-passen’ we je hoofd en leer je echt wat nieuws. Je ervaart nog dieper hoe we voorbij woorden met elkaar verbonden zijn en hoe toevallige ontmoetingen niet toevallig zijn. Hoe je kan doen wat klopt voor je in plaats van doen wat ‘moet’. Je leert je gevoel volgen en aanvoelen wat de volgende stap is.

Leer je sensitiviteit in te zetten als kracht

Wil je toewerken naar presence en flow ervaren? Wil je oefenen met het volgen van je gevoel en het dieper weten? Kom dan dinsdag 26 maart van 12.30 tot 16.30 uur naar de workshop. Je kunt er meteen mee aan de slag en het toepassen in je praktijk.

Lars Lutje Schipholt van De Katalysator (coach van bewuste ondernemers) en Annelita Reinders van S-Sent (coach in het jezelf verwezenlijken) nemen je mee in een reis waarin jij ervaart hoe je meer in de flow komt.

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk