Adem je vrij! - ademsessies

Maak kennis met een vitaliserende en zelf-helende ademyoga/sessie. Laat je eigen adem zijn werk doen en bevrijd jezelf van spanningen, opgekropte emoties, lichamelijke ongemakken en negatieve gedachten. -info@jouwimpact.nl-

In een ademsessie wordt je begeleid om met een speciale ademhalingstechniek je lichaam en geest te vitaliseren en onnodige ballast los te laten. Zodat je innerlijke vrede ervaart en weer open kunt staan voor de goede dingen van het leven. Een bijzondere ervaring met heling op lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau.

Kom een privé ademsessie ervaren en maak een afspraak via info@jouwimpact.nl of 06-55 14 44 84.

Een ademsessie duurt 1,5 uur en kost € 125,-. Omdat je lid bent van het SON geldt voor jou een speciaal kennismakingstarief van € 50,-. Vermeld je lidmaatschap bij de aanmelding.

Om je ademwerk te onderhouden kun je kiezen voor ademen in een groep van max. 6 deelnemers. Prijs per ademsessie groep is € 65,- of kies een 6-rittenkaart en ontvang 1 ademsessie gratis. Je betaalt niet € 390,- maar slechts € 325,-. Vrijdag van 9.00 - 11.00 of donderdag van 20.00 - 22.00 uur, voor data kijk op www.jouwimpact.nl.

Graag tot ziens,

Hartelijke groeten,

Anke de Rooij

Associated Certified Coach - Ademcoach - Opstellingen obv Meergenerationele psychotraumatologie

http://www.jouwimpact.nl

logo JI vierkant klein.jpg

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Email me when people reply –