Ben jij een persoon die andere mensen kan helpen met je luisterend oor, je inzichten of professionele advies? Werk jij vanuit liefde en spiritualiteit en blijf je toch stevig met twee benen op de grond staan? Wil jij met jouw talenten iets toevoegen aan het leven en vanuit een mooie organisatie werken waar zuiverheid en integriteit voorop staat?

En toen was er Lichtvenster…

Spiritualiteit kent veel omschrijvingen. Voor Lichtvenster is spiritualiteit o.a. de samenhang van alles in het leven te zien en vanuit de liefdevolle kern naar alle delen kijkend;  jouw deel toevoegen door je Unieke Jij te zijn. Dat is precies de reden voor het ontstaan van Lichtvenster; wij bouwen aan een zuiver, spiritueel platform om de mensheid op diverse terreinen te helpen en ondersteunen. Toegankelijkheid voor iedereen is daarbij een streven.

Jouw profiel

Je bent al wat langer ontwaakt in spirituele zin en voelt de behoefte om de wereld te verrijken met jouw talenten. Tevens zie je in dat meerdere gelijkgestemden tezamen meer kunnen bereiken dan jij alleen. Je vind het prima om je talenten op de spirituele informatielijn van Lichtvenster in te zetten, enerzijds zodat jouw eigen praktijk kan groeien (jouw eigen praktijk wordt op onze website vertoond) anderzijds omdat je begrijpt dat je zo helpt het platform te doen groeien. Het liefst ga je in de toekomst workshops, lezingen, cursussen of trainingen geven via het platform van Lichtvenster zodat onze klanten krijgen wat ze gewend zijn; zuivere en betrouwbare informatie en professionaliteit.  

De functie

Je hebt minimaal 12 uur per week beschikbaar om je klanten via Lichtvenster te verrijken. Zelfstandig en liefdevol werken, goede communicatieve vaardigheden en de gave tot luisteren vinden we heel belangrijk. Je minimale leeftijd is 30 jaar waarbij ervaring op een bellijn een pré is. Je neemt de leiding in het gesprek en weet je grenzen goed te bewaken.

Procedure

Meldt je aan via sollicitaties@lichtvenster.nl door ons je gegevens (naam, adres en telefoonnummer), je motivatie om voor Lichtvenster te werken en je spirituele cv toe te sturen. Je spirituele cv is geen toets; het bevat jouw verhaal hoe je je hebt ontwikkelt tot nu toe. Het kan bijvoorbeeld cursussen en ervaringen bevatten.   

Wanneer wij je aanmelding ontvangen hebben en je door de eerste screening heen bent nemen we contact met je op voor het maken van een afspraak. Tijdens die afspraak kunnen we je alles uitleggen en vertellen wat je weten wilt, vind er een live screening plaats en leer jij ons kennen en wij jou. Zitten we op één lijn dan wordt je binnen een week aangemeld als consulent op Lichtvenster en kun je van start gaan. 

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Email me when people reply –