De schone kunst van het creeren van Totaal Business Succes
©2011, Michael Bradford

 

Voel je je moe, verward, gefrustreerd, ongeinspireerd, leeggezogen en kleiner worden? Zit je bedrijf in de put, ver beneden zijn capaciteit? Vraag je je af of je de juiste business partners hebt en het juiste team? Keldert je omzet en winst en drukken de financiele verplichtingen zwaar op je? Zou je al deze uitdagingen graag willen elimineren - NU?

 

De sleutel is om eerst jouw energieveld vrij te maken van blokkades en wakker te worden met de alomvattende wijsheid van ‘De Ultieme Ondernemer’ die in jou zit! Je weet al hoe dit te bereiken, perfect nog wel! Je bent het even vergeten en moet er weer aan herinnerd worden!

In zijn workshops, prive sessies en coachings programma’s laat Michael Bradford je zien hoe je je business en persoonlijke leven een draai kunt geven, waarbij hij persoonlijke excellentie, spirituele groei, zakelijk en financieel succes verzekerd!

De enige vraag is: ben je werkelijk klaar en bereid om een quantumsprong te maken in je business? Om je winsten te laten toenemen - om een betere lifestyle te adopteren? Om meer winst te maken - makkelijker en sneller - terwijl je minder werkt en meer vrije tijd hebt? Om PERFECTE FLOW te ervaren en om ALLE prachtige kado’s te hebben die je echt verdient?

Een deel van het proces is om je energieveld schoon te maken van blokkades, zelfsabotage patronen, beperkende overtuigingen en negatieve programmering. Vervolgens is het in balans brengen van de linker- en rechterhersenhelft (intellect en intuitie), hogere zelf en innerlijk kind, te aarden maar ook verbonden te blijven met de Bron, het verbinden van hoofd en hart en veel en veel meer. Michael zal je ook helpen om je te verbinden met hogere nivo’s van bewustwording.

Stel je voor hoe anders je leven zal zijn als je een overvloed aan moed bezit, vertrouwen, iedere dag sterke positieve energie, terwijl je mentale, fysieke, emotionele en spirituele energien vrij stromen en op een lijn liggen. Als jouw intuitie je ondersteunt en je intellect versterkt. Als je energie vrij is en op lijn is, zal Michael je assisteren hoe je toegang krijgt en afstemt op je intuitie.

Stel je voor dat je volkomen kunt ontspannen in je business en dat je intuitief van te voren weet welke klanten gaan kopen en welke een tijdverspilling zijn, met welke partners te werken en welke te vermijden. Stel je voor wat het waard zou zijn te weten welke projecten en investeringen succesvol zullen zijn en welke niet. Hoeveel is dit soort informatie waard voor je? Het is onbetaalbaar! Michael heeft in seconden toegang tot dit soort informatie, zelfs over de telefoon, en kan jou leren hoe dit te doen.

Als jij gecommiteerd bent om de beste persoon en de beste ondernemer te zijn die voor jou mogelijk is, als je echt de wens hebt om je bedrijf exponentieel te verbeteren, je winsten en je hebt ook een hartgevoel om persoonlijk te excelleren, dan is deelname aan Michael’s lezing en workshop perfect voor jou!

Trouwens, Michael Bradford heeft een Master in Internationaal Management en meer dan 25 jaar ervaring in topfuncties. Hij beantwoordde een innerlijke roep toen hij in 1979 de businesswereld de rug toekeerde en een spirituele reis begon die hem in iedere staat in de VS bracht en naar 50 landen. Op zijn zoektocht naar zelfhealing en zelfontdekking ontmoette Michael honderden medicijnmannen, healers, therapeuten, sjamanen, helderzienden en spirituele leraren. Hij heeft 2 boeken geschreven en is een master in NLP, hypnose, Reiki en meer. Hij voorspelde de crash in onroerend goed een jaar van te voren, de beurskrach 9 maanden van te voren en assisteerde enkele van de rijkste ondernemers ter wereld. Zorg dat je bij zijn lezing bent. Je zult immens veel voordeel hebben van zijn wereldwijde zoektocht als je hem in seconden de vinger op de zakelijke of persoonlijke bron van de oorzaak ziet leggen van clienten en hen dan in minuten vrij maakt. Het proces is zo simpel en gewoonweg verbazingwekkend!

 

Michael Bradford is van 10 t/m 25 oktober 2011 in Nederland voor lezingen, een workshop en prive sessies. Voor meer informatie, kijk op de site van Bliz Events.

 

WIJ VERLOTEN 3 TICKETS onder SON-leden die het mooist aangeven waarom zij een intuitief consultant in hun bedrijf nodig zouden hebben... Mail naar info@blizevents.com!


happyondernemer.jpg

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk