Looking for . . .

 

 

Op zoek naar een quick run voor (een) nieuwe vriendschap? …. Stop dan hier en lees gauw verder. Mensen zonder zelfrespect daar heb ik niets mee. Wil je een interessant gesprek zorg dan dat je inderdaad kennis van de materie hebt, of dingen die je niet weet durft te vragen. Mensen moeten voor zichzelf kunnen denken, en een eigen mening hebben.  

 

Maar als je een adembenemende, spannende reis wilt aangaan waarbij je het maximale uit (je) het leven wilt halen, waarbij we samen op het puntje van onze stoel gaan zitten voor een langdurige en intense ervaring, kom dan binnen en ga maar even zitten.

 

Kwaliteit boven kwantiteit... Ik heb dus absoluut geen behoefte aan de bekende stereotype reacties. Kwaliteit betekent immers boeien, het betekent intrigeren, het betekent interesse… het betekent groeien… Interesse in elkaar als persoon (mensen) zelf, interesse naar wat de ander te vertellen heeft, interesse in een leuk en/of goed gesprek… Samen leuke dingen gaan doen.  

 

Voor de aandachtige lezer staat het hierboven al duidelijk vermeld. Echter wil de aandacht nogal eens snel vervagen... daarom nog een keer: er staat in mijn advertentie te lezen dat ik een leuke VRIENDSCHAP zoek. Een leuke VRIENDSCHAP  is heden ten dage nog steeds géén synoniem van een relatie, of iets in die trant. Ga daar dan ook niet van uit. 

 

Jij: bent openminded, nieuwsgierig, je hebt een passie en een sterke drive voor alles wat je doet. Verder ben je spontaan, optimistisch, hebt je leven goed op orde, je hebt klasse, bent selectief, en je houdt van (nieuwe) uitdagingen op veel terreinen.   

 

Ik: ben zelfverzekerd, creatief, humor, reislustig, academicus, heb de nodige levenservaring, ben altijd opzoek naar nieuwe grenzen, nieuwe uitdagingen, non-conformistisch, weinig limieten wat betreft intellectuele en de leuke uitdagingen die het leven te bieden heeft, wél de limieten van een ander respecterend. Verder relaxed, openminded, pure levensgenieter, en bezig met de goede dingen van het leven want ik wil het maximale er uit halen. Ik heb geen belangstelling voor een eenmalig avontuur. Het leven is me daar te kostbaar voor. Ik deel mezelf niet zo maar uit. Ik ben niet ook geschikt als (en beschikbaar voor) als derde wiel aan welke wagen dan ook. Wanneer je geen ruimte hebt voor openheid en eerlijkheid in je leven mag je mijn deur voorbij gaan. 

Als je alles gratis weg geeft welke waarde heeft het dan nog?

 

Wij samen: zoeken iemand die je meeneemt op een reis naar ons basic instinct en onze diepste mind, we houden er van om elkaar (op intellectueel gebied) uit te dagen, om mee uit eten te gaan, samen te reizen (letterlijk en figuurlijk), en van het leven in al zijn facetten te genieten. We zoeken iemand waar we een sterke, intense, diepgaande band mee kunnen op bouwen en hebben, meer uit ons zelf en ons samen kunnen halen.

 

Ben jij zo’n: “done it all-dynamo”? Ik weet vast nog wel iets waarbij jij zoiets hebt van “wóóóów, kan dat ook . . . .”

 

Een hier uit ontstane vriendschap zou ik graag willen hebben en stel ik zeer op prijs. 

Eén zwaluw, maakt de lente niet. Misschien halen we wel een keer het bloed bij elkaar onder de nagels weg. Maar in een echte vriendschap elkaar ook overspoelen met een immense vlaag van warmte. Laat de totaliteit ons langzaam omhullen en onthullen… en dan pas gaan we dan nog een stapje verder.  

 

Wat is jouw drive ?

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Email me when people reply –