Tai Chi, Qigong & Mindfulnessweek Frankrijk

Het beloofd een inspirerende week te worden waar Mindfulness, Tai Chi en Qigong in elkaar vloeien. Je maakt de innerlijke kracht in je lijf wakker. Je wordt je gewaar van je energie en voelt je letterlijk en figuurlijk steviger staan. Je creëert in jezelf rust en bewustzijn om jezelf en anderen te laten zodat je kunt mee bewegen met wat er is. Tijdens de Tai chi, Qigong en mindfulnessweek doen we verschillende oefeningen waarbij ademhaling, aandacht en beweging met elkaar verbonden worden, oefeningen die je na de week thuis kunt voortzetten.

Bij Luc ligt de nadruk op aanwezigheid, bewustzijn van emoties, gevoelens, energie en de interactie met de omgeving. In trainingen met Ramón kom je werkelijk in je lijf te zitten. Je leert fysiek ontspannen meebewegen met wat er is en word je bewuster van de energiestromen in je lijf. We vullen elkaar aan en ervaren dat de combinatie maakt dat je verschillende ingangen krijgt om dichter bij jezelf te komen, in bewustzijn te groeien en aanwezig te zijn met wat er is. Niet alleen fysiek ontspannen aanwezig zijn, maar ook emotioneel, mentaal en spiritueel.

Mindfulness

Bewust aanwezig zijn in het hier en nu, zonder te oordelen. Je bent met milde, nieuwsgierige, open en accepterende aandacht gewaar wat er is bij jezelf en in de ontmoetingen met de ander.

Tai Chi 

De langzame bewegingen, die vanuit de buik en vooral zeer ontspannen uitgevoerd worden, zijn kenmerkend voor tai chi. Daarbij is het behouden van het eigen balans en evenwicht van groot belang.

Qigong

Qigong is een onderdeel van de Chinese medische wetenschap om lichamelijke en geestelijke gezondheid te behouden en te verbeteren. Door Qigong oefeningen wordt de stroming van Qi (levensenergie) in het lichaam positief beïnvloed. Balans in het lichaam wordt onderhouden of hersteld.

Ervaring in meditatie, Qigong of tai chi is niet nodig. We werken met elke dag een ander thema en een afwisselend programma met genoeg tijd voor jezelf.

Praktische informatie Tai Chi, Qi gong & Mindfulnessweek : 

  • Kosten: € 325,- voor de training. Kosten verblijf zijn afhankelijk van keuze accommodatie (incl. alle maaltijden / koffie / thee).  
  • Wanneer: 2 t/m 9 augustus 2014
  • Waar: L'huy preau, Chatin, Frankrijk (8 uur rijden vanuit Utrecht). Er zijn voldoende mogelijkheden om met mensen mee te rijden. 
  • Trainers: Ramon en Luc  


Kijk op www.preau.nl voor meer informatie of om je definitief in te schrijven voor deze Tai Chi, Qigong en Mindfulnessweek. Is je interesse gewekt en wil je meer informatie? Bel Luc op 06-46394565 voor meer informatie

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Email me when people reply –