Mensen in deze groep werken als adviseur, op het gebied van bijv. organisatieadvies, HRM, communicatie, marketing of financiën.
133 Members

Meer...

Kijk voor meer adviseurs op de informatiewebsite van Spiritueel Ondernemers Netwerk, sectie Organisaties, categorie Adviesbureau's

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

 • Hi allemaal,

  Het is alweer een nieuw jaar! Dat betekent dat de aangifte inkomstenbelasting 2021 ook weer gedaan moet worden.
  Ik heb nog ruimte voor een paar nieuwe klanten. Ik merk dat ik geen plezier beleef aan mensen helpen met hun boekhouding waar ik geen diepere connectie mee heb dus daarom kies ik ervoor om alleen maar te werken met mensen die zich in de creatieve of spirituele sector bevinden. Ik bewandel al een tijdje het spirituele pad en zou het erg leuk vinden om nieuwe samenwerkingen aan te gaan.

  Stuur mij vooral een berichtje als je geïnteresseerd bent!
 • Beste mensen, ben zelf net aangemeld als spiritueel ondernemer op deze site. Heb zelf veel ervaring, affiniteit  met en ook persoonlijke groei doorgemaakt door de spiritualiteit. Een ruim begrip, heb ervaring met yoga, Reiki, 5-ritme dansen en biodanza en organisatie-opstellingen. Daarnaast ben ik ook een aards mens wat zich uit in mijn "verbinding" met economie en cijfers.Wie wil nodig ik uit om mijn kennis en medepassie voor cijfers toe te passen om je eigen spirituele onderneming. Jouw passie ligt vast ergens anders maar net als goed eten is een goed financieel fundament nodig..Welkom!

 • Als ik zo de kranten lees, wordt het de hoogste tijd dat we het vrouwelijke in ons zelf, organisaties en maatschappij weten te omarmen en te integreren!
 •  

  Hej,


  'Verbinding' is echt mijn ding! Ik leg graag contacten met anderen, wordt graag geïnspireerd en zorg zelf ook voor inspiratie.
  Ik richt mij op HRD binnen de (semi-)overheid, alias 'De Ambtenarencoach'.
  Daarnaast ben ik Zwedofiel. Ik reis zo vaak als ik maar kan naar Zweden, spreekde taal en ben gespecialiseerd in de Zweedse volks- en bedrijfscultuur.
  Zie mijn website www.moniquedeneef.nl (bijna officieel online.... ) en mijn profiel hier natuurlijk.

  Ik sta open om met elkaar te linken, overigens!

   

  Hartelijke groet,

  Monique de Neef

 • Naast mijn Coaching en Sensitehrapie praktijk, ben ik adviseur op het gebied van werkprocessen bij bedrijven. Na jarenlang CRM systemen geimplementeerd te hebben zie ik bedrijven met de handen in het haar. Ze denken "nu heb ik zo'n heel duur systeem, alles zit er in (denk ik), maar wat moet ik er nu mee??"
  Dan kom ik en help het management en gebruikers weer optimaal gebruik te gaan maken van systemen en elkaars talenten.

  Leuk om hier eravringen van anderen te lezen! :-)
 • Beste adviseurs,

  Ik zou me graag aan jullie willen voorstellen. Ik geef trainingen in het bedrijfsleven en onderwijs en daarnaast geef ik ook NLP-trainingen. Ik vind het belangrijk dat mensen in hun kracht staan, hun eigen verantwoordelijkheid nemen, hun talenten leren kennen en beter met zichzelf en anderen communiceren. Ik geef aan spiritualiteit en zingeving een praktische invulling en ik hoop dat er meer spiritualiteit in het bedrijfsleven komt. Op mijn website heb ik een aantal gratis downloads en ik geef elke maand een nieuwsbrief uit. Elke nieuwsbrief bevat een spreuk of een verhaal. Ik voeg aan elke spreuk/verhaal een aantal NLP- en coachingsvragen toe die je jezelf kunt stellen, of ik voeg een NLP-oefening toe waardoor een spreuk meer betekenis voor je krijgt. Veel mensen vinden het leuk om een spreuk te lezen. Een spreuk bevat veel wijsheid en raakt je vaak op een diepere laag. Een spreuk zet aan tot bewustwording, herinnering of een aha-moment. Hoewel een spreuk vaak leuk is om te lezen wordt een spreuk vaak direct weer vergeten. Door de NLP toevoegingen hoop ik dat je meer aan deze spreuk zult hebben en je krijgt tegelijkertijd inzicht hoe NLP werkt. Je kunt de verschenen brieven gratis lezen.

  De spreuk van maart is: je kunt drie keer vallen als je maar vier keer opstaat.
  De spreuk van april is: als iemand iets goed doet geef ik een compliment en als iemand een fout maakt bied ik hulp aan, deze spreuk is van Nelson Mandela.

  Hier is de link voor maart: http://www.nlp-groningen.com/nieuwsbrief-professioneel-begeleiden-m...

  Hier is de link voor april: http://www.nlp-groningen.com/nieuwsbrief-professioneel-begeleiden-m...

  Veel leesplezier!

  Met hartelijke groet,
  Sabine Hess
  http://www.nlp-groningen.com
  lezen.de
  This domain may be for sale!
 • Fijn Jiri, herkenning! Ziet er leuk uit wat je doet, hoor er graag eens meer over.
 • Hi, Ik ben op moment bezig om vorm te geven aan mijn activiteiten en die van onze stichting (www.apurposeforlifefoundation.com) . Ik zou graag samen met iemand dit gaan doen, iemand die op zoek is naar nieuwe richting of juist meer samen willen gaan doen ipv alleen. Interesse? Ik hoor graag je reactie.
 • Beste collegae en geïnteresseerden,

  Hierbij informeer ik u dat u op de volgende link: www.jvanrooij.be/mlist/archief.php nieuwsbrieven aantreft met diverse informatie over gezondheid in de ruimste betekenis van het woord. Ik probeer vooral leuk en boeiend nieuws onder uw aandacht te brengen. Voor het serieuzere werk verwijs ik altijd naar een aantal interessante websites.

  Ik wens u veel leesplezier toe!

  Vriendelijke groetjes,

  Jeroen van Rooij

  Praktijk voor Integrale Gezondheidsbegeleiding
  Coaching, Counseling, Voedingsadvies en HR-diensten
  www.jvanrooij.be
  Hoveniersstraat 36
  2300 Turnhout
  014-434493
  0487-609841
  BTW BE 0899.486.641
  Lid VGB

  www.letsconnect.be
 • Beste collegae en geïnteresseerden,

  De Praktijk voor Integrale Gezondheidsbegeleiding zoekt in de Euregio Antwerpen/Breda/Turnhout/Tilburg/Hasselt/Eindhoven samenwerkingsverbanden met andere bedrijven en instellingen op het gebied van schadelastbeperking en ziekteverzuimpreventie. Bedrijven, instellingen en verzekeringsmaatschappijen die zich hier actief mee bezighouden en open staan voor complementaire methodes kunnen contact opnemen met de zaakvoerder Jeroen van Rooij (contactgegevens onderaan). In onderling overleg kan bekeken worden welke aanvullende methodes het beste aansluiten. Hierbij valt onder andere te denken aan healthcoaching, dieetadvies, loopbaanbegeleiding en HRM-diensten.

  Vriendelijke groetjes,

  Jeroen van Rooij

  Praktijk voor Integrale Gezondheidsbegeleiding
  Coaching, Counseling, Voedingsadvies en HR-diensten
  www.jvanrooij.be
  Hoveniersstraat 36
  2300 Turnhout
  014-434493
  0487-609841
  BTW BE 0899.486.641
  Lid VGB

  www.letsconnect.be
This reply was deleted.
E-mail me when people leave their comments –

Bedrijfstimmeren of Management Teamtafel training - vlecht je in met je eigen praktijk ?

best groepslid,als enige jaren breken wij en ik onze hoofden hoe wij onszelf en anderen meer ''geaard'' kunnen laten leren en communiceren - hiervoor hebben we bij Retera Projecten - sociaal maatschappelijke onderneming twee producten uitgevonden 1. Bedrijfstimmeren met personeel, projecteam of MT - generieke timmerdag met voor ieder een trotse zelfgemaakte stoel als eindsresultaat.2. De Management Teamtafel-training op maat- Samen met mede-directeuren danwel mede MT-leden ga je de uitdaging…

Read more…
0 Replies