Mensen in deze groep werken als adviseur, op het gebied van bijv. organisatieadvies, HRM, communicatie, marketing of financiën.
139 Members

Meer...

Kijk voor meer adviseurs op de informatiewebsite van Spiritueel Ondernemers Netwerk, sectie Organisaties, categorie Adviesbureau's

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

 • Mooie momenten ontstaan uit stilte,
  alles klopt in een flits,
  dan ontstaat er een golf van beweging
  en ga je zelf creëren.
 • als je een situatie ziet als een probleem is dat je waarheid
  als je een situatie ziet als een situatie is dat je waarheid

  accepteer dat wat is, is
 • Iets over de crisis: op dit blog
 • Wanneer we zo naar de huidige wereld kijken en met name naar hoe de gangbare media zich verhouden tot alle zich voordoende items van dit moment, mag je welhaast zeggen dat zij slechts één stuk gereedschap hebben nl een hamer,( in dit geval een pen), en ook slechts één bril om door te kijken naar diezelfde wereld. Wat de media in hoofdzaak doet, is alles in termen van rampscenario's beschrijven of voorspellen, en slechts zelden lees je over de kansen en mogelijkheden die er vandaag liggen voor iedereen. Voor elke deur die dichtgaat opent er een andere.
 • Als je niet weet waar je het anker wilt uitgooien is elke wind (on)gunstig.
 • Spiritualiteit en ondernemerschap op mijn blog. Als de blog niet meteen werkt nog een keer klikken.
 • Ben onlangs gevraagd creatieve, spirituele mensen te koppelen rond vraagstukken bv waar nu wachtende treinreizigers op een station minder in de stress gaan raken en een doorgaans saai bedrijfsgebouw met meer vitaliteit en creativiteit te verbinden naar alle aanwezige werkvlakken. Wie heeft een suggestie???
 • Op naar een nieuwe financiele wereld!
 • Ik vind het wel mooi om het 13de lid van deze groep te zijn :-).
 • Wij zijn omringd door onze eigen wolk met energie, onze bubbel. Lees mijn artikeltje over bubbelmanagement.
This reply was deleted.
E-mail me when people leave their comments –

Bedrijfstimmeren of Management Teamtafel training - vlecht je in met je eigen praktijk ?

best groepslid,als enige jaren breken wij en ik onze hoofden hoe wij onszelf en anderen meer ''geaard'' kunnen laten leren en communiceren - hiervoor hebben we bij Retera Projecten - sociaal maatschappelijke onderneming twee producten uitgevonden 1. Bedrijfstimmeren met personeel, projecteam of MT - generieke timmerdag met voor ieder een trotse zelfgemaakte stoel als eindsresultaat.2. De Management Teamtafel-training op maat- Samen met mede-directeuren danwel mede MT-leden ga je de uitdaging…

Read more…
0 Replies