Groep over boeken. Je kunt hier je boek presenteren en ervaring uitwisselen
113 Members

Gebruiksaanwijzing

Wil je je boek presenteren, doe dat dan door hieronder een discussie te starten
met als titel: 'Boek: .....'
Gebruik het prikbord onderaan alleen om jezelf als nieuw lid van deze groep kort te introduceren

Succes en veel leesplezier.

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

 • Hi allemaal,

  Mijn pseudoniem is Eva Bron.

  Leuk om in deze groep te komen!

  Groetjes,
  Eva

 • Mijn boek het Energisme is nu beschikbaar via Publicura

  voorkant-energisme.png

  Een boek dat je vertelt over de verbinding die er is tussen alles dat leeft.
  Een energieveld dat bepaalt hoe wij in het leven staan en ervoor zorgt dat we allemaal een zijn.
  Een Boek als geen ander. Het brengt wetenschap en spiritualiteit bij elkaar op een zeer begrijpelijke manier.
  Met voorbeelden die uit het leven gegrepen zijn.

  Het Energisme® Ilonka van den Ancker - Publicura
  Het Energisme® vertelt je over het energieveld dat ons allen verbind en ons lichaam laat werken. Wetenschap en spiritualiteit komen bij elkaar.
 • Ik heb me hier aangemeld vanwege 2 redenen: de eerste is dat ik zelf een boek geschreven heb: het Energisme, dat binnenkort te koop komt en het gaat over het energieveld dat er om en in ons is en hoe dit ons leven bepaald. Ik sla in dit boek een brug tussen wetenschap en spiritualiteit en leg hier uit hoe dit energieveld werkt.

  de 2e reden is dat ik dit boek zelf uitgeef via mijn eigen uitgeverij https://Libricura.nl  Daar druk ik spirituele boeken tegen een hele lage drukprijs en verkoop deze via mijn platform https:// Publicura.nl  en kan zo de hoogste royalty's geven.

 • Ik ben lid geworden van deze groep omdat ik een vervent lezer ben en ook schrijver en coach, ik wil wel boeken ruilen kijk in mijn winkel op mijn site naar de boeken en CD's en brochures die ik heb uitgebracht www.hennybos.com
 • Wat leuk allemaal om te lezen, ook ik ben hier nieuw. Mijn doelstelling is een synthese tussen muziek, psychologie en Soefisme/Boeddhisme te creeeren in het begeleiden van mensen die een rouwproces ondergaan. In januari hoop ik mijn praktijk rouwverwerking te starten.

  Met een hele hartelijke groet,

  Kathy Anita de Vries-de Graaf

 • Mijn naam is Monique Jansen, docent, kunstenaar, schrijfster, en ik ben lid geworden van deze groep vanwege het werken aan boeken, boekjes, die langzaam gestalte aan het krijgen zijn.

  Het boekje aspecten, hier als link te bekijken, is er één van en in een eenvoudige uitgave gepubliceerd.

  Aspecten, lichaam, ziel & geest

 • Ik ben, na 14 jaar in boekhandels gewerkt te hebben, o.a.gestart als free-lance boekverkoper, en organisator van workshops. Mijn achtergrond is Taoisme en verzorg graag ook de boekverkoop bij evementen.en workshop.

  Warme groet, Rien van den Broek

 • Beste collega schrijvers.

  Wat zijn er toch veel mensen die interessante boeken schrijven! Alsof het zo eenvoudig is..... Nou ik heb het ondervonden, dacht dat doe ik wel even. Mooi niet. Ik ben vijf jaar bezig geweest met hulp om een leesbaar boek te schrijven. Dus mijn petje af voor al deze schrijvers!

  Hartelijke groet,

  Marja Postema

 • !! Gebruik dit prikbord alleen om jezelf als nieuw lid van deze groep kort te introduceren !!

  Introductie van je boek kun je hierboven plaatsen.

  Zie de gebruiksaanwijzing bovenaan.

 • Zoals ik vaak doe, lees ik ook nu weer de gebruiksaanwijzing pas nadat ik aan de slag ging met een bericht voor deze groep. Vandaar dit bericht op het prikbord, dat thuishoort onder 'Boek:...' Ik ben vandaag nieuw gearriveerd in deze groep en als lid van het spiritueel ondernemersnetwerk, dus nog even wennen.

This reply was deleted.
E-mail me when people leave their comments –

Boek: De Goddelijke Instrumenten van de Mens

In de Goddelijke Instrumenten van de Mens neem ik je mee op reis, langs tal van diepe inzichten, die we los van elkaar meestal begrijpen. Als je deze inzichten tot één geheel kunt krijgen, tegelijkertijd, ben je dicht bij Verlichting of raak je verlicht. Daarom vind je binnen dit boek verschillende versies van hetzelfde, maar steeds vanuit een ander perspectief beschreven. Wanneer je jouw puzzelstukken vindt en via je Goddelijke Instrumenten in elkaar weet te zetten, zul je tot zelfrealisatie…

Read more…
0 Replies

Boek: Jouw onderneming, een ontdekkingsreis

‘Jouw onderneming, een ontdekkingsreis’ is een klein maar krachtig boekje voor (startende) ondernemers die hun onderneming bewust willen ontwikkelen door het toepassen van essentiële spirituele inzichten en vaardigheden.Veel adviezen voor ondernemers zijn van zakelijke aard. Vaak gaat het over financiën, marketing en sociale media. In ‘Jouw onderneming, een ontdekkingsreis’ belicht ondernemer Bert-Jan Wiegeraad een heel ander terrein waar mogelijk nog veel meer ‘winst’ valt te behalen dan alle…

Read more…
0 Replies

Boek: Ontdek jezelf in het boomlabyrint

ver de hele wereld laten mensen uit verschillende culturen en religieuze, spirituele en levensbeschouwende tradities zich door de boom als symbool voor het leven inspireren. Bomen nodigen uit te luisteren naar wat er in je speelt en te onderzoeken wat werkelijk bij je past en dit naar buiten te brengen. Luister ook naar wat bomen je te vertellen hebben over jezelf en de wereld om je heen.In dit boek word je uitgenodigd om 49 dagen al schrijvend op ontdekkingsreis te gaan in het speciaal voor…

Read more…
1 Reply

Boek: God 9.0 - De spirituele groeikansen van het christendom

Drie Duitse auteurs die gecertificeerd Spiral Dynamics-therapeuten zijn maar ook theologen met ruime pastorale ervaring, hebben het boek Gott 9.0 geschreven. Daarin wordt de integrale psychologie van Ken Wilber en de kleurenspiraal van Graves toegepast op de ontwikkeling van Godsbeelden, geloof en spiritualiteit.Van dit boek is nu de Nederlandse vertaling beschikbaar gekomen. Die heb ik verzorgd, in samenspraak met de auteurs en met een Nederlandse studiegroep. Het boek heeft mijzelf zeer…

Read more…
1 Reply